0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dediğiniz gibi bakımı, yedek parçası ne tutar bilmiyorum ama bu da sıfır muadili bir araç çok fazla sorun çıkarmaz herhalde.. Şimdi merak edip baktım listeden.. Bu fiyata 1.0 benzinli manuel vites golf var.. Yedek parça konusunun sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum ama 5-10 sene sonra satarken yok fiyatına satmak gerekebilir sanırım..
Evladiyelik düşünüyorsan eyvallah Fehmi abi, ama satarım düşüncen varsa tavsiye etmem. Ayrıca hiç de premiuma yakışır bir sessizlik yok deniyor bu araçta. Japonların klasik yol sesi sorunu bu araçta varmış.Bunun yerine 15-20 bin km.de kız gibi araba alınır. Sıfır almak mantıklı değil benim düşüncem. 2.el Tiguan, Ateca, Kadjar, Qashqai dizel otomatik alırsın daha düşük fiyata. Rav4, CX5 bulursun daha düşük fiyatlara.
Avensis gibi bir aracın hasarlısı alınmaz boşuna başınıza iş çıkartmayın o bahsettiğiniz paralarada temizini vermezler Avensis yerine Corolla 2001 2004 arası daha iyi olur.
Merhaba,Aracın bahsettiğiniz şartlardaki yakıt tüketimi 10-11 lt lpg/100km civarında oluyor. Bence o bütçelerde alınabilecek gayet uygun bir araç. Eğer elegant modelini düşünüyorsanız kronik olarak xenon far aydınlatma sorunu olma ihtimali yüksek, mutlaka dikkat edin. Far merceklerinde kararma olduğu için aydınlatması yok denecek kadar az olabiliyor.
merhaba arkadaşlar 2010 dizel auris artık çekirdek ailemize uzun yolculuklarda biraz zorlamaya başladı . arkada cocuk koltuğu bagajda çocuk arabası valizler memleketten dönerken yolluklar falan yılda ortalama 20.000 km yapmakla beraber 10.000 şehirler arası kalanı istanbul şehir içi. 80-85.000 arası yakıt rakamları zaten aynı oldu bu zamanlarda illa dizel illa benzinli diye bir ayrımım yok. tavsiye edebileceğiniz araçlar nelerdir. fikirlerinizi almak isterim.syg.
1- 1.8 cvt avensis2- 1.6 e-hdi C5
Selman bey sizce 2015 Corolla 1.33 ten sonra 2015 c5 otomatik nasıl olur.ilgimi çekiyor lar fakat Fransız korkusu bende de mevcutt eşim manuel kullanamıyorda
Selman bey çok güzel anlatmissiniz çok teşekkürler yorumunuz için.. gayet şık ve güzel araç, test etme imkâni bulmaya çalışcam
İyi günler arkadaşlar aracımı sahibindene koydum e12 2005 model 120 binde lpg li manuel 45.250 tl ye biri mesaj atmış 2012 1.4 d4d comfort extrayla takasa girermisiniz diye aracın km si 102 binde fiyatı 71.500 aracında hasar kaydı kaza yok 2 yıl garantisi varmış navigasyon geri görüş park sensörü felanda var onun aracında 2 parça lokal boya var benim aracımda 4 parça boya 1 parça değişen 3 bin tl hasar kaydı var ikimizinde muayenesi bakımları yeni sizce girmelimiyim takasa bana fiyatı pahalı geldi o fiyata üst kasasını alırım ama arabada temiz gibi bilemedim