0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2003 Corolla 1.6 sol aracım var.Nasip olursa değiştirmeyi düşünüyorum.2004-2009 model arası düşük km li avensis 1.6 elegant 46-55 bin arası bulunuyor,fakat düşününce 55 ona vereceğime 60-62 bin gibi 2010-2011 yeni kasa 1.6 elegant alternatif görülüyor.sonra 60-62 bin onu alacağıma 65-67-70 bin gibi elegant extralar bulunuyor.Yani 5 daha ver bunu al diye diye 70 bine varıyoruz.Yada 2012 model corolla 1.6 elegant bakayım diyorum.Siz değerli dostların tavsiyelerini bekliyorum.T25 kasa düşük km li elegant avensise 55 bin verilirmi.
kesin olarak ayırabileceğiniz bütçe nedir?eğer kredi almayı düşünüyorsanız,almayın,borca girmeyin.bu devirde borç ödemek kolay değil,ancak para birikmiş hazır ise,alacağınız 2. el aracın en az 2-3 bin tl beklenmedik masraf çıkarabileceğini de hesaba katarak öneride bulunabiliriz.
Tamamen deri koltuk değil yarı deri yarı kumaş sadece kenar kısımları fakat D segment ve yeni lüks markalara yazın bindiğinde öyle sorun yaşamadım. Eskiden kalma düşünce bence
Evet öyle de yine de sorun yaşar mıyım diye kafama takıldı
Hafif bi his yaşatıyor ama klima aktif olup sıcaklığı egale edecek şekilde olursa sıkıntı olmaz ama Adana tabiki aşırı sıcak oradaki bmv ci arkadaşlara bi sorsan daha mantıklı olur, bmv koltukları sırf deri kaplama genel itibariyle bildiğim kadarıyla.... Benim Corolla ya da sonradan kılıf olarak tercih ettim ve sıkıntı yaşamıyorum ancak Eskişehir hava durumu ile Adana arasında bariz bir fark olduğunu biliyorum... Kazasız Belasız sürüşler
Bir önceki kasada premium kullanıp deri kullananlar yardımcı olabilir mi soyulma dökülme olayları oluyor mu ?Mesaj Birleştirildi: Şubat 19, 2019, 14:46:39Oğuz Kaan bey sizinki deri koltuk sanırım herhangi bör soyulma,dökülme,çatlama gibi durumlarla karşılaştınız mı ? bana bunun özel bakımları var dediler siz yapıyor musunuz ?