0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
peki abi bakımlarının zamanında yapıldığını nasıl teyit edeceğiz ? Yani satan kişi vaktinde yaptırdım diyor fakat benim bunu kontrol ettirme imkanım mevcut mudur ? İlk arabam olacak o yüzden biraz cahilim bu konularda
Selamın aleyküm cümleten arkadaşlar. 2012 model, 1.6 benzinli otomatik, üzerinde brc marka tüp takılı, 70 binde bir adet auris buldum ve almayı planlıyorum Allah nasip ederse. Bu arabanın otomatik şanzımanıyla ilgili şikayetler veya olumsuzluklar var mıdır ? Yarı otomatik şanzımanlardaki sorunları duyup okuduğum için dizel otomatikten malesef vazgeçtim. Bu araba hakkında fikirlerinizi alıp ona göre de arabayı almak istiyorum. Şimdiden cevap yazan herkesden Allah razı olsun.
merhabadeğerli forum sakinleri kısmet olursa aracımı bu hafta satıp 1.33 2016-2017 corolla alıp aranıza katılmayı düşünüyorum bu konudaki düşünceleriniz nelerdir aracı tavsiye edermisiniz şimdiden çok teşekkür ederim sağolun
Youtube da inceleme videolarına baktım bazı kişiler hiç tutulmayan motor demiş 1.6 konusunda satarken sıkıntı yaşar mıyız acaba ?
1.6 motor corolla daki motorla aynıdır.Avensis'in kasası corollaya göre daha ağır olduğu için 1.8 veya 2.0 olsa daha rahat kalkış ve atak hareket edebilir.Avensis corollaya göre satışı ağır olan bir araçtır,alanlar uzun süre kullanır,lpg takılmazsa evladiyeliktir.Piyasa buna göre işine geldiği gibi şekillenir,1.8 veya 2.0 olsa vergi yüksek diyeceklerdir.Kültür düzeyi yeterli olmayan gider filo aracı passat alır.
Avensis 1.6 ile Corolla 1.6 arasında 85 kg var abi pek fark yaratacağını sanmıyorum
evet çok zor oldu ama 5 yıldır kullandığım aracımı 3 gün önce satım 2011 model 1.6 elegant extra hani sattığıma pişman bile oldum diyebilirim forumda ki tecrübeli abilerime / kardeşlerime danışmak istediğim 1-2 husus var çevrem ısrarla dizel araç al diyor hoş benim gönlüm makyajlı kasadan yana ama araç tavsiyelerinizi almak istiyorum bütçemin yeteceği araçlar ford focus woswogen jetta skoda octavia honda civic LPG ( çok tercih etmiyorum ama bütçem yetiyor ) sizlerinde marka / model önerilerinize açığım ford focus f/p ürünü olduğunu düşünüyorum jetta babam özellikle jetta istiyor ama 90-95 bin tl edecek araç olmadığını ısrarla söylememe rağmen diretiyor diğerleri hakkında pek bir fikir sahibi değilim açıkçası