0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba arkadaşlar, ablama otomatik bir araç alacağız. benim kafamda 2011-2012 nissan juke var. motoru, şanzumanı, konfor ve donanımı nasıl? tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. teşekkür ederim.
cevaplar için teşekkürler. anladığım kadarıyla pek önerilmeyen bir araç. hocam maksimum 65 bin tl. otomatik ve yüksek bir araç düşünüyoruz.
cevaplar için çok teşekkür ederim. selman bey, evet alternatifler arasında kafama en yatan juke. şehir içi ve bayan için ideal gibi duruyor. bence kia soul ve Hyundai x 35'ten daha mantıklı görünüyor. şu ilandaki araç için ne düşünüyorsunuz? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-ozkanogullari...2011-nissan-juke-1.6-sport-pack-cvt-otomatik-650154427/detay
Hocam yanlış anlaşılmasın dediklerim ancak. Boyasız olacak diye model düşürmektense 3-4 parça boyası olsun yaşı daha küçük olsun. Çünkü en ufak bir sürtmede boyasız diye 3-4 bin fazla para verilen aracın ister istemez değeri düşüyor. Ama tercih her halükarda sizin. Linkini attığım araç samsundaymış sizde samsundasınız. Kaporası alınmış diyor ama yinede arayıp bilgi alınabilir.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-demirtas-otomotiv-den-2011-nissan-juke-hatasiz-kaporasi-alindi-645864989/detay
selman bey, ilginize çok teşekkür ederim. evet Samsun'da yaşıyorum ama şu an 15 tatil nedeniyle memleketim Malatya'dayım. evet araç temize benziyor, arayıp soracağım. son olarak juke tecrübesi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. ayrıca Quasghi, Suzuki vitara, Subaru xv hakkındaki düşüncelerinizi de almak isterim.
Öğretmen olmak güzel bir duygu olsa gerek Benim yerime de gezin kayısı diyarında. En son ramazan bayramında gitmiştim özledim anamı babamı. İnşallah gönlünüze göre bir araç bulabilirsiniz.
eyvallah selman bey hemşerim, malatya ve elazığ kültürü aynı iki şehir. bunu gurbette daha iyi anlıyorsunuz. sizin yerinize de gezerim Battalgazi diyarını. samsun çok güzel bir şehir olsa da memleketimiz başka. bu arada öğretmenlik güzel bir okulda çalışıyorsanız çok güzel ama kötü bir okuldaysanız Allah yardımcınız olsun. yeni nesil çok farklı. onları anlamak ve onlarla baş etmek gerçekten çok zor. davulun sesi uzaktan hoş gelir derler ya aynen öyle. özellikle meslek ve spor liselerinde öğretmenlik yapanlara Allah yardım etsin. çünkü bu okullarda çalışmak çok yorucu, sabır ve özveri istiyor. ilginiz için tekrar teşekkürler. Allah razı olsun.
Benim oyum yaristen yana.
Hocam özelden yazdım.
Dostlar bir arkadaşım araç bakıyor. Bütçesi max 55.000TL , araç segmenti fark etmez, otomatiği yoğun trafikte sorun çıkartmayacak bir model bakıyoruz. Aklıma Yaris ve Honda Jazz geliyor ama başka fikirkeri olan varsa severek beklerim... (Mümkünde çift kavrama vs olmasın) Şimdiden teşekkürler