0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Otomatikleri düz vitese göre baya fazla yakıt tüketiyor, bilginiz olsun.
Hocam yakıttan çok bu aracın otomatikleri nasıldır ve daha önce sanzıman tamiri görmesi bir sorun çıkarır mı onu merak ediyorum
Aynı aracın sahibiyiz, konfor olarak on numara diyebilirim. Ancak tamir sonrası hakkında bilgim yok, bizim araç hala 60 bin km'de ve vites kutusu yağı hala fabrika dolum yağı, triger kayışı bile fabrika çıkışı kayış
159lar icin olumsuz yorum fazla oldugundan 2012 makyajli C180 aldik
Tebrikler, ama bence çok büyük hata
Neden sonucta bilindik ustasi olan bir arac degil mi ? Arac 145 binde
Haklısınız bunlar basit ama bunları ağabeyimde olan 2007 Jetta da görünce insan üzülüyor en azından 3 derecenin altında bir simge çıksın yani bunlar küçük ama güzel detaylar oluyor inşallah bı de bakım zamanı falan gösteriyordur
Merhaba arkadaşlar herkese, 2009 model 120 binde dizel elegant toyotamızı değiştirmeyi düşünüyoruz.kendisinden oldukça memnunum özellikle kayserideki aksoy servisinden. ama biraz km düşürmek ve yaş daha da artmadan değişme niyetimiz var çok acil bi durum değil ama şuan niyet alma durumundayız. akaryakıt fiyatları biribirine çok yakın olduğu için ve senede 5-7 bin km yol yaptığımız için benzinli önceliğimiz. aklımızdaki arabalar açıkcası toyota ve vw grup dışına çıkmıyor fransız tarafı pek güven vermiyor açıkcası ön yargılı olabiliriz ama yapacak bişey yok. gelelim seçeneklere 1.4 tsi hıghlıne golf olabilir,1.2 tsi golf,1.2 tsi leon ya da b7 1.4 tsi passat olabilir skoda da benzinli çok az oyüzden bunlar devre dışı toyota cephesinde ise makyajlı kasa 1.6 premium var,vw grubunda sıkıntı özellikle leonda temizi çok zor çok kötü biniliyor,golf çok güzel fakat biraz pahalı kaçıyor ve donanım tam değil hıghlıne olsa bile passat da eskidi b8 olamadığı için biraz sıkıntı orda var ve dsg bakamıyoruz malum sebeplerden dolayı corolla çok seviyorum makyajlı baya hoş da duruyor fakat tam bilgim yok oyuzden sormak durumundayım . kapılar otomatik kitleniyor mu ? kumandadan camlar inip kalkıyor mu ? ya da önündeki tft ekrandan yağ sıcaklığı falan görünüyor mu ? böyle küçük detaylar olsun istiyorum. fakat geri kalan donanımı çok güzel şuan golf ile corolla arasında seçim yapmak gibi duruyor. açıkcası midline plus golf e de 80 bin lira veresim yok. kafalar karışık anlayacağınız yardımlarınızı bekliyorum. not: fransız grubu araç önermesseniz seviirim.