0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tam otomatik. 130 bin de. lpg yok. servis bakımlı.
MM şanzıman değil CVT hocam. En sorunsuz şanzımandır kendisi. Güvenebilirsiniz.
sefa bey 2010 model corollada cvt yok. 2009-2012 Tork Konvertörlü . Cvt 2013 te corollaya entegre edildi öncesinde avensiste vardı.
ümit bey, e 12 kasadaki 4 ileri tork konvetörlü mü? sizce cvt mi iyi tork konvetörlü mü? bir de multi driverse mi vardı, ben mi yanlış oturuyorum?
Kutay bey e 12 deki dediğiniz gibi tork konvertör lü 4 ileri. İkinci sorunuza sadece bir kullanıcı olarak cevap verebilirim ikiside güzel kullanışlı zevkli bir şanzıman çeşidi,tork Konvertörlü nün cvt'ye göre eksisi yakıtı bir miktar fazla yakması dışında bir bilgim yok işin teknik boyutu beni aşar konunun uzmanı üstat @Ahmet Güve (8047) bey doğru cevap verebilir diye düşünmekteyim iyi forumlar .
Hayırlı olsun iyi günlerde kulanın
pazartesi itibari ile otomatik 2010 corollayı aldım arkadaşlar. hepinize kazasız sürüşler dilerim.
Teşekkürler.Mesaj Birleştirildi: Aralık 29, 2018, 09:12:48Hayırlı olsun en güzel günlerde kazasız belasız kullanmanız dileği ile.[/quot
Merhabalar kuzenime araba bakıyorduk. Alfa romeo 159 lar dikkatimizi cekti benimde uzun zamandir sevdigim bir arac + - yonleri nelerdir neye dikkat etmeliyizhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-oto-club,den-2011-alfa-159-1.8-tbi-distinctive-plus-hatasiz-638461119/detay