0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mutlu kardeşim valla imkanım olsa Honda Civice çok hevesliyim ama aylık 2.500 lira ev için eminevime ödemem var birde lanet olsun geçtiğimiz yıl başında bir hata ettim krediye bulaştım 600 lirada ona ödemem var bundan dolayı başka bir işe kalkışamıyorum. Yoksa şu yıl sonu kampayasını kaçırmak istemezdim ve tek seçeneğimde honda civic olurdu. Dün konuştuğum bir arkadaşım fabrika çıkış lpgli elegans otomatik civic için Trabzonda 121bin fiyat vermişler ama Beyaz renk yokmuş beyaz renk istediği için aracı Elazığdan 123 bine almış kendisi Vanda yaşıyor.
İyi ettin abi ev öncelikli. Ev kredisi bitesiye kadar idare et boşver.Chevrolet Cruze lara bir bak derim. Bir arkadaşım aradı demin 2012 model 56bin kmde manuel dolu modeli 42bin tl. Hem model yükseltmiş, hem km düşürmüş hem de araç uzunluğunu kısaltmış olursun. Olmadı yakıt ekonomisi olsun bari b segmentte. Polo 1.2 tdi, 1.4 tdi bak.
@Ümit ŞAHANTİMOR (39478) Ümit bey doğru söze ne denir ki Mutlu cruzeleri sevemedim ya. Bizim bir arkadaşta vardı belirttiğin model aralığında ilk sahibiydi 45bindeydi o zamanlar bende 2002 model E11 kasa corolla vardı ona göre araç hem hantal hemde her yerinden tıkırtı falan geliyordu. Ama şu dönüm noktası kararımdan sonra daha da kasa düşürmem hanım zaten iyice öğrenir park etmeyide
2. el alırken insanlar hep 1-2bin km'de araba varsa pat diye alıyor.Aklıma gelen bir insan neden 1-2bin km'de arabayı satmayı düşünsün ki? Bir problemi vardır vs. Bu konuda yorumlarınızı alabilir miyim?
Bazen bir saplandım mı saplanıyorum. Yeni kasa corollalar şuanda saplantılıyım Diyorum ki sıfır almak yerine advanced corolla max. 20bin km de 80-90₺ arası var onlara mı baksam 2. el.2. el bakarken tabi doğal olarak dizel imkanı da sunuyor. 90bin liraya aynı özelliklerde ve km'de dizel corolla mı 1.4 tercih edersiniz? Yoksa 1.6 Benzinli mi? Tabi otomatik.
sizin yerinizde olsam eğer 100bin nakit alma imkanı varsa 10-20bin bandındaki 1-2 yaşındaki araçları değerlendirirdim. Honda civic 2016-2017 gözü kapalı alabilirsiniz. Milletin göçük problemi var dediğinde takılmayın çoğu kullanıcı o problemi servislerde göçüklü olan bölgenin içine köpük sıktırarak çözdürdü. Şimdi ise tek farkı o göçükleri önlemek için köpüğü fabrikadan çıkarken sıkıyorlar