0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mesela bu araba konusunda yorumlarınız neler?https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-corolla-uygun-fiyat-temiz-630998094/detay
96 bine bunu alasıya 105 bin gibi rakamlara 50. Yıl navi premium alırsınız hiç olmazsa 1 model daha yeni ve en dolusu biz Avensis te ön çarpışma önleyici nin faydasını gördük aniden yola fırlayan çocuğu fark Edip araç otomatik fren yaptı aynı sistem ve adaptif hız sabitleyici var aynı zamanda şerit takip sistemi var bu advens onun yanında boş kalıyorMesaj Birleştirildi: Kasım 30, 2018, 12:21:47+1de 17 inç orijinal alaşım jant var üzerinde ve bir çok özellik farkı var
anladığım kadarı ile siz corolla istiyorsunuz,kar beyazı ile inci beyazı arası 1000-1500 tl arası fark olur,çizilmeler de kar beyazını daha kolay boyayabilirler,bayideki arabaları yerinde görün,illa 2. el diyorsanız arkadaşlarımızın önerdiği gibi 50.yıl serisi güzel bir seçim olur,aralıkta sınırlı üretim olacak ve toyotanın fiyatlandırmasına akıl ermiyor.
100bin TL olan touch 1.6 MultiS .Touch 100 binmi hayatta vermem o parayı bakın size tavsiye ettiğimiz 50. Yıl serisi 10 basar o araca artı uzun yıllar binecekseniz vergiden 1 veya iki yıl daha erken düşecek herşey hesap kitap devri donanımlar arası koltuk konforu bile fark ediyor bırakın başka özellikleri saymıyorum bile ama sonuçta para sizin karar sizin saygı duyarım hakkınızda hayırlısı olsun İNŞAALLAH
Eğer aracı illede sıfır alacağım diyorsanız birşey diyemem ama ikinci el olacaksa tercihim kesinlikle yeni civic olurdu. Bir iki örnek misaliçhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hatasiz-kusursuz-631000275/detayhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2017-cikisli-ozel-renk-boyasiz-hatasiz-22-bin-kmde-tramersiz-630238685/detay
Kasım, Aralık ayında çıkan modeller 50.yıl serisi değil mi? Değilse ne gibi farklılıklar var tam olarak?
bu arada göçüklü 2016-2017 civic'lere yaklaşmayın derim. şu an bile 2016-2017 civic'ler, 2018'lere göre 2. elde değer kaybetmiş gözüküyor. fiyatları inceleyin, görürsünüz.
ümit bey'e katılıyorum. şu an 100 bin bandında araç alacak olsam kesinlikle 50.yıl serisi premium corolla alırım. sırf ön çarpışma engelleyici sistem için bile 50. yıl premium serisi alınır. üstelik yarın satılığa çıkardığınızda bile fark eder. 50. yıl premium serisi o kasanın en dolusu anında en yüksek fiyata satarsınız. sakın 50. yıl premium dışındaki paketlere bakmayın. paranıza yazık etmeyin.Mesaj Birleştirildi: Kasım 30, 2018, 18:27:26bu arada göçüklü 2016-2017 civic'lere yaklaşmayın derim. şu an bile 2016-2017 civic'ler, 2018'lere göre 2. elde değer kaybetmiş gözüküyor. fiyatları inceleyin, görürsünüz.
Kutay bey hiç değer kaybettiğini zannetmiyorum. Bir arkadaşım 2016yıl sonunda 83bine aldığı elegans civici 30bin kmde lpgsiz bir şekilde 105 bine sattı
Merhabalar dovizden dolayi fiyatlar malum ucuk sifir corolla almak yerine 2005 2006 e200 kompressor avantgrade tavsiye eder misiniz ikiside ayni fiyat
Kutay Bey ben o kadar döviz kurumu falan bilmem, sonuçta böyle bir problemi bayağı dillendirilen bir marka yine satış rekorları kırıyorsa bu Hondanın büyük başarısıdır bana göre. Hondayı alan arkadaşımda civicten önce yine sıfır aldığı 2015 corolla varmış ve sattım kurtuldum, donanım ve yol tutuş yönünden corolla civicin yanına yaklaşamaz diyordu. Göçük problemi ise haddinden fazla abartıldığı düşüncesindeyim.
Tabi ki tamamen tercih meselesi Kutay Bey.Keşke teknik verilerle donanım kıyaslaması yapabilseydim ama çok aradım bulamadım 50. yıl corollanın özelliklerini. Ön çarpışma engelleyici güzel bir özellik ama çokta bir esprisi yok. Peugeotlarda da var bu sistem 30 km hızın altında iken çalışıyor. Corollada nasıl çalışıyor bilmek lazım.