0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bilgilendirmeler için teşekkürler en iyisi maceraya atilmamak
Arkadaşlar merhaba,nasip olursa bir kaç ay içinde yine bir Corolla veya Auris alarak tekrar aranızda olmak istiyorum.Sorum şu olacak.1,33 comfort mu,1,33 life mi almalıyım.Birbirine göre üstünlükleri yada dezavantajları nelerdir?Yada mutlaka 1,6 comfort mu?Life larda izolasyonun comfortlara göre daha zayıf olduğunu duydum.Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Arkadaşlar sizlere bir konu hakkında danışacağım fikirlerinizi merak ediyorum.Profilimdeki araç 3.5 yıldır yaklaşık 60bin kmdir bende. Şuan 294bin kmde. Kliması dışında şuan bariz bir sıkıntısı yok. Aracımdan gayet memnunum ancak Samsunda eşim aracı kullanırken haliyle park konusunda sıkıntı yaşıyor, km yükseldiği için satışında zorlanacağımı, başka bir sıkıntı çıkaracak diye korkuyorum ve maddi olarakta şöyle 5-10 bin lira ihtiyacım var. Benim aracımın şuanki piyasa değeri bana göre 38-40 arası eder. Şimdi sizlere danışmak istediğim1- Aracımı istediğim bu fiyat aralığında satabilirsem 25-30 bin lira arası otomatik vites HB kasa (b segmentte olabilir) tavsiye edebileceğiniz bir araç var mı? 2- İlanlar arasında gezinirken aşağıdaki ilan dikkatimi çekti. Araç ilk sahibinden ve tamamen yetkili servis bakımlı. Ancak hasar kaydı sayısı çok fazla ve serviste yapıldığı için toplamda 15-16bin civarı hasar kaydı mevcut. Bu araç hakkında yorumunuz ne olur almaya değer mi, ileride satarken çok zorlanır mıyım? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-dusuk-km-full-servis-bakimli-yaris-622497796/detay3- En önemlisi bu düşüncem ne kadar mantıklı olur?
Selman abi imkanın varsa sıfır faiz kampanyalarına bak derim.