0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Accord 2008 sonrası 2.0, mazda 6 2.0 2008 sonrası. Avensis 2010 sonrası 1.8 ya da 2.0 cvt.
mutlu bey, tavsiye ettiğiniz araçlar için teşekkür ederim hepsi de çok klas araçlar ama 2.0 motor olmaları biraz sıkıntı. 2.0 dışında tavsiyelerinizi bekliyorum
2. el olacak ancak tek şartımız konforlu ve süspansiyonu yumuşak tam otomatik veya cvt japon grubu araçlar. tavsiyelerinizi bekliyorum.Mesaj Birleştirildi: Eylül 11, 2018, 15:21:40benzin dizel, sedan hb fark etmez. yeter ki konforlu ve süspansiyonları yumuşak olsun.
2.0 olmaları bence sıkıntı değil. 2017 Chr ın Mtv sini ödeyebilen 11-12 yaşındaki araçların mtv lerini hayli hayli öder. Yakıt desen zaten lpg ile herşey hallolur.
mutlu bey, aracı kendime değil ablama alıyorum. o yüzden 1.6 motoru geçmemeli. baran bey, daithatsu çok güzel bir araba ama malum servis, yedek parça, 2.el gibi sıkıntıları sıkıntı. ilginize teşekkür ederim.
bagajı büyük değil ama benzinli İ 20 hyundai ,accent era olabilir,uzun süre binmeyecekseniz 2.eli kuvvetli olmalı,stepway yerden yüksek olduğu için talep görüyor.keşke yine uygun fiyatlı bir toyota denk gelse..
Merhaba. Nakit ihtiyacı sebebiyle. Corolla aracımı satıyorum. Yerine 55bine kadar bir araç alacağım. Aklımda ekonomik olarak stepway var. Hanım birde ufaklık var. Yılda bir kaç kez uzun yol yaparız. Kalanı kısa mesafe. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ssangyong-ilk-sahibinden-2013-model-rexton-99.000-emsalsiz-7-kisilik-614679790/detayArkadaşlar bu araçlar hakkında bilhakis ilanadaki rexton w için beni bilgilendirecek biri warmi SUV merakim hep olmuştur 1.33 ten buna gecsemmi
rexton 2049 kg ağırlığı olan ,yakıtı kent içi 11 litreleri bulan,servisi sınırlı olan bir araç.2 el konusu önemli,fiyatı diğer ilanlara göre daha az,belki gerçek rakam böyledir,diğer ilan verenler yüksek fiyat yazıyorlardır.ciddi ekspertiz sonunda gerçekten hatasız ise,arazi de işi olanlar düşünebilir.iri bir araç olduğu için kent içi park sorunu da yaşatabilir.