0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dostlar bu aralar bir araç almaya niyetlendim sizlerin fikirlerini merak ediyorum.1.6 advance multidrive-s 2013 model corolla kilometresi 71.000 de.LPG takılmamış boyalı parçası ve değişen parçası yok.Renk beyaz.Sizce bu araç 73.000 lira eder mi ?
Otomatik o model yılına sahip araçlar artık o civarda. Düşük bütçe dersen Astra j 1.4T otomatik bakabilirsin ama o da 65 den ucuza bulunmaz.
Toyotaya bakma sebebim LPG uyumu aslında.Kilometresi 70k yerine 30-40k olsa canı gönülden vericem o parayı
70bin km. çok değil aslında Yunus Emre. Ama düşük km bulabiliyorsan tabi tercihin o olsun.
Toyota için 70000 km daha başlangıçtır kaldi ki araç 2013 model 5 yılda ortalama 20000 yapsa 100000 eder km si gayet normal gönül rahatlığı ile alınabilir hakkınızda hayırlısı olsun
Fiyat olarak istediğim rakama anlaşamadık alamadım aracı.Kilometresi çok daha düşük bir araç istiyorum o meblağlara çıkmışken.100.000 kilometreye gelmeye 5 kala sattım şimdiki aracımı o yüzden bi araç alıp en azından 3 sene 100.000 e gelmemesini istiyorum.Sonuçta düşük kilometre düşük kilometredir diyeyim.Birde 2013 ile 2015 arasındada galiba farklılıklar var yanılmıyorsam aynı paket olmasına rağmen 4 cam tek dokunuşla iniyor filan 2015 de
100.000 e gelse de bir şey olmaz Araçlar 100.000 km gidip sonra arıza açacak diye bir kaide yok. Önemli olan bakımlı olması
Değerli arkadaşlar, yakında bir araba almaya niyetimiz var. 6 yıldır Corolla sol hatchback kullanıyorum, özellikle bagajı sorun olmaya başladı. Çocukla uzun yolculuklarda sıkıntı yaşıyoruz. Ayrıca 200 bin km'yi geçti. Daha yüksek modelli ve sedan bir araç almak istiyorum. Yaklaşık bir aydır araştırma yapıyorum. Beklentilerimi bire bir karşılayacak aracı henüz bulamadım. Her araçta kafamı kurcalayacak bir şeyler çıkıyor. Öncelikle ben nasıl bir araç istediğimden bahsedeyim:- Mutlaka sedan olmalı, hatchback'ten sıkıldım.- Bagaj hacmi benim için önemli, yılda üç dört kez uzun yolculuklara çıkıyoruz.- Çok sakin bir kullanıcıyım, performansın pek önemi yok diyebilirim.- Yılda en az 15 bin km yol yapıyorum, bunun yarısı uzun yol. Yakıt ekonomisi benim için önemli.- Dış görünüşten çok iç donanıma önem veriyorum. Navigasyon, multimedya, hız sabitleyici vs. benim için önemli.- Eşim de kullanacağı için otomatik vites olması gerekiyor.- Çocukluğumdan beri sunroof'u veya cam tavanı olan bir arabam olsun istiyorum. (: Ama olmasa da olur.- Konfor benim için en öncelikli şey. Yol ve motor sesi almayan bir araç istiyorum.- ÖTV'den ve bütçemden dolayı ikinci el almayı düşünüyorum; fakat sıfır da alabilirim.- Bütçem 110-120 bin TL civarı. Aslında bu kadar para vermem diyordum; fakat istediğim araçların piyasasına bakınca sanırım mecburum.Yukarıdan da anlayacağınız üzere performanstan ziyade konforlu, güvenli ve ekonomik bir kullanım sağlayacak bir araç almak istiyorum. Honda Civic, Toyota Corolla, Skoda Superb, Audi A3... gibi modellere yoğunlaştım. Sizce bu bütçe ve şartlar ile hangi model araba almalıyım?Şimdiden teşekkürler.