0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selamun aleyküm arkadaşlar, kafam çok karışık tavsiyelerinizi bekliyorum. 2012 fb 7 kasa otomatik civic elagance aracımı sattım. aklımda 1.8 toyota chr hibrit, 1.8 auiris hibrit, 1.6 fabrikasyon lpg'li yeni kasa civic var. toyota hibritlerin 1.8 mtv vergisi civic'in 2 katı olması ciddi sıkıntı. öte yandan lpg'li araçlara biraz mesafeliyim. honda'nın 20 bine sıfır faiz kampanyası kredilerin yüksek olduğu şu günlerde ciddi avantaj. bazı arkadaşlar araba alma paranı dolara yatır diyerek aklımı iyice karıştırıyor. sizce ne yapmalıyım? tecrübeli arkadaşların tavsiyesini bekliyorum.
kafa karışacak bir şey yok.saydığınız araçlardan birisini bütçenize göre uygun olanı,lpg sevmiyorsanız lpg siz olanı,20.000 tl kampanyası hala devam ediyorsa bu gün gidip alın ve arabayı kapının önüne getirin.farzedinki dolar 10 tl,altının gramı şu kadar oldu! size bir faydası olmaz,bu sefer honda 200.000 tl olur,yetişemezsiniz.inşallah 20.000 tl ye sıfır faiz kampanyası devam ediyordur.
Mustafa Bey bende bir aracın fanatiği değilim ama o firma hoşuma giden bir ürün üretiyorsa bazı kusurlarını(HAYATİ ÖNEM TAŞIMIYORSA!!!) görmezden gelirim. Kaldı ki bu bahsettiğiniz kusurlara rağmen bu araçlar satış rekorları kırmaya devam ediyor.
Satış rekorları ?? EgeaMeganeClioPassatCorollaAstraİ20 Bunlardan sonra geliyor HATALI ÜRETİM CİVİC
Civic üretildiğinden itibaren satış rakamlarına bakarsanız asıl başarıyı görürsünüz. Sadece 2018 yılını yazmakla başarı ölçülmüyor. 2017 yılında corolla ile arasında 8 bin araç fark var. Ve ilk 10da yok CİVİC. Yani ortada bir satış rekorları yok maalesef.
2018 haziran satışlarında civic, corolla'yı geçmiş. corolla'nın donanımı civic'e göre az. fiyatı civic'ten pahalı. bence toyota bu kafayı değişmeli artık. sonuçta ikisi de Türkiye'de üretilen araçlar. fiyat farkı olmaması gerekir. haziran satış rakamları için: http://www.arabalar.com.tr/haziran-2018-satis-rakamlari
abilerim kardeşlerim şu aralar gözüme subaru foresterı kestirdim 2015-2016 2.0 td motor.. bu konuyu subaru forumuna açtım ama malesef hiç geri dönüş alamadım bırakın geri dönüşü cvp bile veren çıkmadı yine ne varsa benm toyota forumumda vardır dedim.. bu aracı önceden kullanmış bilen tanıyan arakadaşalr varmı içimizde, tavsiye eder mi ayrıca kütahya da bu araca sahip inceleyebileceğim tanıdığınız arkadaş varmı.. şimdiden teşekkür ederim..
merhabalar, 2007 aurisimi şehir içi yakıt tüketimi fazla olduğu için satma kararı aldım. 60-65bin TL bütçem var. yakıtı daha makul, sorunsuz araç öneriniz var ise paylaşmanız beni mutlu edecektir.
aracımı hayırlısıyla sattım, 2013 model 1.4 activ paket satın aldım. 1.6 benzinliye göre 70 kmden sonra motor olarak daha sessiz, yol sesini daha az alıyor, 120km den sonra arka camlardan rüzgar sesi gelmeye başlıyor, eski aracımda 110 dan sonra yan aynalardan rüzgar sesi geliyordu.sürücü koltuğu eski aracıma göre rahatsız geldi, bel desteği ayarı yok sanırım bu yüzden. bagaj hacmi aynı olmasına rağmen yükleme eşiği daha sığ ve geniş olduğu için daha kullanışlı. kullanmıyorum ama dikkatimi çekti eski aracımda sürücü ve yolcu güneşliklerinde olan aynayı açtığınızda ışıklandırma güneşlik içerindeydi, yeni araçta ise aydınlatma tavanda ve aynanın kapağını açtığımda ışığı kesiyor.kullandıkça deneyimlerimi aktarmaya çalışacağım.
Kıymetli form üyesi arkadaşlar bu konuda yardıma ihtiyacım var sizlerinde görüşünü almak istiyorum aracı uzun süre aile aracı olarak kullanacağız düşüncemiz bu yönde ilan temsilidir ama aynı araçtan almayı düşünüyorum kullanan tecrübe eden veya olumlu olumsuz fikirlerinizi talep etmekteyim https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-7-kisilik-emsalsiz-temizlikte-99-model-2.3-vtec-591271529/detay