0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
verso nun karşılığı bir araba,ancak onun gibi scenic te bildiğim kadarı ile artık üretilmiyor,bu konuyu araştırın,diğer yönlerden makul duruyor.
merhaba,Arkadaşımın 2017 1.33 corollası var. Lpg yok, 8-9 aylık araba.. Km tam bilmiyorum ama henüz 10.000 km olmadı.. ihtiyaçtan satacak, düşünür müsünüz?
Fehmi bey Ben araç buldum aslında ama fiyatını sorucaktım sizlere kaça almalıyım diye. Sizin bu arkadaşınız kaça bırakıyor.
Aracı aldım. Biraz kullanayım. Olumlu olumsuz düşüncelerimi aktarırım. 11 yıllık bir MPV kullanıcısı olarak, MPV ler hakkında epey tecrübem olduğuna inanıyorum.
Merhaba, ben Ankara'dan 2000 model 1.3 motor LPG'li ve 150.000 km'de bir toyota corolla terra buldum. Araç genel olarak temiz görünüyor almak istiyorum. Ancak aklıma takılan birkaç şey var yardımcı olabilecek olan varsa çok memnun olurum. Birincisi 1.3 motor olan terralarda ön farlar yuvarlak oluyor sanırım benim bulduğum araçta farlar düz şekilde ancak ben araştırdığım kadarı ile farları düz olup 1.3 motora sahip olan başka terra görmedim hepsinde 1.4 motor var. Acaba satıcı yanlış yazmış olabilir mi veya ben mi yanlış biliyorum? Bu arada fiyat olarak 1.4 motora sahip kasalar arasında fiyatı en uygun olanlardan birisi ancak dediğim gibi 1.3 motor olduğu yazıyor satıcı ile konuştum 1.3 olarak bildiğini söyledi.Almak istediğim modelde kronik problemler yaşar mıyım ve aracı alırken genel olarak nelere dikkat etmem gerekiyor?Aracı ekspertiz olarak dynobil'e götürmeye düşünüyorum güvenilir olduğunu okudum tanıdığım birkaç arkadaşım da ustaya götürebileceklerini söyledi sizce nasıl bir yol izlemeliyim?Şimdiden teşekkür ederim.
Auris 2 lerin piyasası biraz daha düşük corollalara göre