0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2013 corolla kullaniyorum. 28500 km'de. Yillik 12.000 km civarinda bibiyorum. Sizce Lpg taktirmali miyim?
İlanlara baktım vites kollarının bazılarında R-N-E yazıyor, bazıları da R-N-D-2-1 şeklinde. Yani bazıları MMT bazıları Konvertörlü. Bu neye göre değişiyor. Opsiyonel sunulan bir özellik miydi? Bir de ayna ayar tuşlarını yanında VSA tuşu aradım ama hiç bir ilanda bulamadım. Yanlış yerde mi arıyorum yoksa bu yıllarda VSA sunulması mı?Tork konvertörlüde yakıt durumu nasıl. MMTye göre kesin daha fazla yakacaktır ama kabul edilebilir sınırlar içerisinde mi?
İlanlara baktım vites kollarının bazılarında R-N-E yazıyor, bazıları da R-N-D-2-1 şeklinde. Yani bazıları MMT bazıları Konvertörlü. Bu neye göre değişiyor. Opsiyonel sunulan bir özellik miydi? Bir de ayna ayar tuşlarını yanında VSA tuşu aradım ama hiç bir ilanda bulamadım. Yanlış yerde mi arıyorum yoksa bu yıllarda VSA sunulmadı mı?Tork konvertörlüde yakıt durumu nasıl. MMTye göre kesin daha fazla yakacaktır ama kabul edilebilir sınırlar içerisinde mi?
Arkadaşlar merhaba.Bir konuda düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.Şu an kullandığım araç clio 3 1.2, bunu satıp toyota corolla 1.33 almak istiyorum.Sizce motor performansı olarak sıkıntı yaşarmıyım?Teşekkürler