0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arada olan 30 bin TL farka rağmen dream mds almak istediğimde yerli üretim olan araca 3 ay sonraya gün verip fiyat sabitlememek sanırım Toyota kültürüne yakışmıyor. Astra ya kapora verdim. Araç bu ay sonu geliyor. Üstelik polonya dan. İnşallah pişman olmam. Mesaj Birleştirildi: Temmuz 12, 2020, 12:09:49Ufak ilçede yaşıyorum. Otomatik vites elzem değil. Zaten turbolu olduğu için bayılmadan yol alınabilir. Ayrıca otomatiğinin fiyatı daha fazla ve yakıt konusunda 1-2 litre fazla yaktığı söyleniyor. Malesef ki 140 li rakamlara artık araç yok. Sıfırı geçtim 2. El bile doğru düzgün araç yok. Ya egea ya da sembol var sıfır olarak. Astranın yüzü eski kabul ancak bunca yıl üretilen araçta kronik sorun kalmamıştır. Amacım alıp satmak veya gösteriş değil. Konforlu sorunsuz bir araç sahip olmak. Nasipse göreceğiz ama dediğim gibi Toyota nın hadi erken teslimatı geçtim fiyat garantisi verememesi Toyotanında vag gibi olduğunu gösteriyor.
Fiyat sabitleme yapıyorlar daha 1 ay olmadı flame x pack paket aldık 8000 kapora verdik 1 hafta sonra 5 bin TL zam geldi ama biz etkilenmedik ve aracı Haziran 22de teslim ettiler,hayırlısı artık karar vermişsiniz güle güle kullanın.
Hayırlı olsun o zaman ne diyelim Astra kasa olarak Toyota dan daha tok ve sağlam hissiyatı veriyor. Bende şuan 2016 dizel otm. astrada var satılık. Kalite olarak eyvallah güzel araç ama konfor olarak biraz sert bir yapısı var. Uzun yolda bozuk satıhta çok sarsıyor, koltuklarda çok sert onun dışında sizi ziyadesiyle memnun eder. Lpgye de uyumlu diyolarlat ama iyi bir lpg ustası bulmanız lazım. Güzel günlerde kullanın inşallah
Sağol Selman bey. Astra yol tutuşu olarak daha iyi bir araç. Yol konforunun corolla nın altında olduğunu düşünmüyorum. Tek çekincem yakıt ve sorunsuzluk. Deneyip görecez. İyi dilekleriniz için teşekkürler. Fiyat sabitleme konusunda 2 toyota bayisini aradım aynı şeyi söylediler. Sabitleme yapan bayiler var mı bilemem.
Yol konforunu eğer uzun yol yapıyorsanız hissedeceksiniz. Ama ses yalıtımı lastik sesi konusunda astra daha sessiz.
Süspansiyonlar koltuklar illa ki önemlidir ancak atmosferik corolla ile özellikle inişli çıkışlı yollarda vites kolu ile arkadaş oluyorsunuz. Hızımı koruyayım derseniz motor sesi kullanan bizleri rahatsız etmesede arabadaki diğerleri ne oluyor diye soruyor. Yanlış anlaşılmasın toyota sorunsuz konforlu bir araç ama eksi yönleride var. 2005 model megane aracımda göstergede olan anlık tüketim değeri advance donanım corolla aracımda yoktu. Multimedya da olan tüketim grafikleri yetersiz ve anlamsızdı. 2009 kasada olan o enfes gösterge tablosu bizim araçlarda yoktu. Neyse gidenin arkasından konuşulmaz. Tekrar bir toyota modelinde belki birgün yine buluşuruz.
herkese merhaba.2012 auris 1.4d manuel 120k kmde araba kullanıyoruz,otomatik ve daha yeni-rahat bir arabaya geçmek için değiştirmek istiyoruz.şuanki arabanın memnun olmadıgımız-diger arabada aradıgımız özellikler.*90 hp araba kendini zor taşıyor,biraz fazla boğulduğu için daha yüksek hp veya benzinli düşünüyorum.*8 yasında oldugundan dolayı trim sesleri,radyatör,sensör kirlilikleri sonucu klima vb seylerin performansının düsmesi.*süspansiyonları berbat,şehir içinde yollar bozuk oldugu icin sinir ediyor. sürekli sağa sola sallanıyor. zıplıyor.*çok fazla motor sesi ve rüzgar sesi alıyor daha sessiz bir sey arıyoruz.bütçe olarak 150k civarlarında düşünüyoruz ne bulabiliriz? Araba şuan ederinden çok fazla fiyat ediyor. şuan satıp parayı bekletmek mantıklı mıdır?
herkese merhaba.Araba şuan ederinden çok fazla fiyat ediyor. şuan satıp parayı bekletmek mantıklı mıdır?
Merhaba iyi günler,Rapor ile araç almayı düşünüyorum, hiybrid flame xpack 167 gibi geliyor Flame xpack +LPG De 152 ye felan geliyor siz olsanız hangisini tercih edersiniz?120 bin nakitim var üzeri kredi olacak