0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar, nihayet alacağım araç konusunda karar aşamasına geldim ve bu iki araç arasında kaldım, sizce neden ve hangisini alınmalı? Değerli görüşlerinizi bekliyorum. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-boyasiz-16.000-km-honda-civic-1.6i-vtec-executive-plushayalet-plusderi-876631650/detayhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-auto-ayar-2018-toyota-corolla-1.6-premium-tam-dolu-hatasiz-866583509/detay
Değerli görüşleriniz için herkese çok teşekkür ederim. Corolla- Civic kararsızlığı tam bir kısır döngü Gönlüm Corolla'dan yana olsa da Civic bir adım önde gibi duruyor ama bu işler nasip kısmet. Rabbim hepimize de bana da hangisi hayırlıysa onu nasip etsin inşAllah. Bakalım ya nasip Bu arada Corolla TSS güvenlik paketindeki şerit takibi ve çarpışma önleyici sistem aklımı çok çeliyor. Çarpışma önleyici ve şerit takip sadece sesle mi uyarıyor yoksa araca müdahale edip kendi mi fren yapıyor, şeride sokuyor, bir de süspansiyon ve konfor olarak hangisi daha iyi sizce? Kullanan arkadaşların yorumları çok önem arz ediyor. Yeni kasa Corolla'yı da inceledim, her şey çok güzel ama aracı bir önceki kasaya göre çok daraltmış ve küçültmüşler
Kutay bey Corolla konusunda sizin gibi düşünen ve bir önceki kasa ile ilk defa Toyota kullanan kuzenimi yeni kasa konusunda çok zor ikna ettim oda sizin gibi dar olduğundan arkadaki şaft tünelinden vs şikayet ediyordu ama aldıktan sonra ilk sürüşte bayiden eve gelirken (bilenler iyi bilir Osmaniyeden bahçe ilçesine çıkış eski yol kanlıgeçit yolunda ) beni aradı teşekkür etti eski kasa ile yeni arasında resmen tur atlamış bambaşka bir araba olmuş dedi ve hâlâ çok memnun yani yeni herzaman yenidir,ben kendim alacak olsam Civic'e o kadar veresiye yeni kasa flame x pack bakardım sizin aradığınız bütün özellikler var,Şerit takip (Aracı şeride sokuyor)Adaptif hız sabitleyici (açıkken sollama yapılmazsa öndeki aracın hız seviyesine düşüyor sol şeride çıkınca set edilen limite tekrar yükseliyor)Zaten bu özellikler hepsi TSS güvenlik paketi içerisinde geliyor.Hepsinden önemlisi yeni kasanın şanzımanı eskiye nazaran daha iyi olmuş sistem tuşları direksiyona taşınmış biraz daha premium havası katılmış dahada önemlisi parça olarak sıkıntı yaşatmaz gerekli tüm ekipmanlar @Ufuk Sönmez (16363) ile bir telefon kadar yakın ve corollanın piyasası çok iyi.
Ümit Bey saydığınız TSS güvenlik paketi 50 .yıl Corolla serisinde de varsa hiç borca girmeden 50. yıl serisini alabilirim. Borca girmeyişim, İç hacim genişliği, ferahlığı, yakışıklılığı, donanımı, konforu ve diğerlerine göre biraz daha yerden yüksek oluşu 50. yıl Corolla'yı öne çıkarıyor.
Siz anladığım kadarıyla TSS güvenlik sistemini çok önemsiyorsunuz,2 yıl önce almak için bakarken baya incelemiştim ama tam hatrımda kalmadı çünkü premium paket kısmet olmadı Ozaman güc0mğz edvance yetmişti,ama genel merkezden öğrenilebilir veya ilandaki araç sahiplerinden de sorulabilir.
Öğrenmek istediğim 50. yıl serisinde TSS güvenlik paketi sizin anlattığınız gibi araca müdahale ediyor mu yoksa sadece sesli ikaz mı veriyor? Sadece sesli ikaz yapıyorsa bence hiçbir anlamı yok.
Kutay bey 50.yıl paektindeki safeti sanse sisteminde madehale ediyormuş videodaki arkadaş anlatıyor.//www.youtube.com/watch?v=pV_Vs8Qooco
CHR'dan niye vazgeçiyorsunuz Kutay bey? Yerden yüksek, arka yaşam hacmi çok iyi, bagaj tabanı alta alınırsa gayet tatminkar..Devir tutumluluk devri. 50. yıl en doğru seçenek bence. Flame x-pack de de, 50. yılda da TSS var, müdahale ediyor adaptif fren ve şerit takip sistemi var.
Corolla yerine tavsiyelerim Skoda Octavia 1.2 TSIVolkswagen Jetta 1.2 TSI veya 1.4 TSI
Pis Almancı seni
Bir markaya bağlı kalmamak gerek malesef ülkemizdeki fiyatları göz önünde bulundurursak diğer rakipleri de rakipler daha cezbedici oluyor
Müslüman mahallesinde salyangaz satmaya çalışıyon. Şaka şaka toyotanın gerçekten iki avantajı var fiyat uygunluğu ve lpg uyumu. Benzinde binecekler için başka markalara yönelmeli bence de.
Toyota gerçekten kaliteli ve elit bir marka ve gerçekten kaliteli marka fakat ülkemize özen göstermemeleri üzücü bir durum şahsen benim aracım 75.000 km de E180 ön takımdan rezalet bir şekilde ses geliyor ses yalıtımı desen diğer rakiplerine göre sınıfta kalıyor zaten performans olarak daha da geride kalıyor. Bir markaya bağlı kalmamak gerek sonuçta biz bir bedel ödeyerek alıyoruz ve bunları yaşamak üzücü bu tarz şeylerle can sıkmaktansa sürekli devirdaim değiştiririm daha iyi. Nasil ki sen mazda ile toyota konusu açılınca toyotayi gömçürüyorsan benim ki de öyle