0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Levorg çok farklı ve özel olduğu için onu alırdım. Ama piyasası kötüdür belki bilemem.
Farklı olunmak isteniyorsa Mazda 3 kırmızı alınır. En azından kendine has alıcı kitlesi de var, yedek parçası da var, lpg de oluyor.Corolla, Civic satılmak istendiğinde 100 kişi arar, çoğu boş muhabbete arar. Mazda'da 5 kişi arar ama hepsi ciddi alıcıdır.
Selman Bey ve Tokay abi, değerli görüşleriniz benim için çok önemli çok teşekkür ederim. Accord ve Avensis'i ben de çok istiyorum ama maalesef Accord ve Avensis'in temiz ve az km'lisini bulmak bir mucize.Civic, piyasada daha çok ama göçük ve ön kaputun dalgalanması gibi şikayetler sıkıntı!
Mazda da güzel ona laf yok tabi Kişisel zevkler öne giriyor bence.Levorgun karda videosunu izlemiştim oldukça keyifli gelmişti.Sw tarzda sleeper yani iyi yürüyen araçlara ilgi duyuyorum Kar yağdı mı keyifle ve güvenle yanlaması zevklidir.Motor gücü ve çekişi oldukça tatmin edici duruyor.Araştırmadım motorunu ama atmosferik olduğunu tahmin ediyorum.Diğer araçlardan böyle keyif pek alınmaz gibi geldi.Arabanın tipi sanki kuzu görünümlü kurt gibi //www.youtube.com/watch?v=z5oNoG_haao
Boxer turbo. Lpg sıkıntısı da oradan çıkıyor zaten ve fena yakıyor.
Değerli görüşlerini beyan eden tüm arkadaş ve abilerime çok teşekkür ederim.Corolla ve Civic arasındaki kararsızlığım maalesef devam ediyor.Şöyle ki; Civic'in tasarımı, kokpiti, multi medya navigasyonun konumu, ön kol dayaması, vites topuzu ve iç hacmi Corolla'dan çok daha iyi.Corolla; konfor, malzeme kalitesi ve donanım olarak çok üstün ( özellikle şerit takip, kör nokta, yaya ve bisiklet algılayıcı, arka bağımsız süpansiyon vs) Corolla'nın navigasyon konumu Civic'e göre çok kötü. Oraya sonradan takılmış gibi iğreti duruyor. İç hacmi Civic'e göre dar gibi. Civic'in fabrikasyon lpg'si ve montajı bir avantaj. Bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
Şimdi hatırladım önceki sohbetlerden sizin sevmediğinizi o nedenle civic in en üst donanımına şerit takip, acc ve diğer teknolojik güvenlik donanımları bulunuyor..
Mutlu Bey, öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim, lakin neyi sevmediğimi anlayamadım?Civic'in en üst paketinde saydığınız donanımlar ve arka bağımsız süspansiyon var mı?
Mutlu, Turgut ve Selman Beyler, ilginize çok teşekkür ederim. Sizlerin de yeni araçlarınız hayırlı, uğurlu olsun, Rabbim kaza, bela vermesin inşAllah. ( darısı başıma inşAllah )Bu arada kendi araçlarınızın olumlu ve olumsuz özelliklerini yazarsanız,benim gibi kararsızlar için çok iyi olur. ( corolla, mazda 3, accord hakkında)Corolla ve Civic kıyaslaması insanı kararsız Kazım yapıyor maalesef.İkisinin de kendine göre olumlu ve olumsuz yönleri var elbette. Hangisi hayırlıysa Rabbim onu nasip etsin inşAllah. Allah'a emanet olun, iyi akşamlar.