0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1 ay önce 2017 advance otomatik 28000 kmdeki aracımı satıp sıfır 2020 dream otomatik araç aldım. Aracı 137 ye kendim sattım, dreami 152 ye aldım. 15000 tlye sıfırlamış oldum. Donanım olarak eksikleri var ama artıları daha fazla. Eksikliğini hissettiğim tek donanım anahtarsız giriş çalıştırma. Diğerlerinşn eksikliğini hiç farketmedim. Zaten camlara film çektirdiğim için kararan ayna ve karartılmış cam farklılıklarını hissetmedim. Artıları ise çok fazla donanım olarak. Park sensörü zaten hediye ediliyor bayiden, kaldıki advance tede park sensörü yok orjinalde, oda bayide takılmıştır.Başlıca artı donanımları: elektronik el freni, auto hold, hayalet ekran, led sis farı, daha büyük ve gelişmiş ekran, android auto-apple car play, sos tuşu.Ayrıca ben aracı bayiden toyota protect, park sensörü, led far, bagaj havuzu ve kauçuk paspas hediyeleri ile aldım.Yeni kasa gerçekten farklı bir araç olmuş, sürüş hissiyatı, konforu gerçekten çok daha iyi. Bayilerde flame paket bulmanız imkansız. Şuan fabrikadan flame çıkmıyor gibi birşey. Vision, dream ve flame x pack çıkıyor satışlar hep o yönde. Zaten şuan en çok talep gören dream paket, fiyat performans oranında en ideali dream paket. İkinci el diyen arkadaşlar olmuş fakan ikinci el fiyatları sıfırdan daha pahalı. Hazırda çok araç olmadığı için ikinci eller sıfırdan daha fazla istiyor.Şuan çoğu bayide dream paket bitmiş vaziyette, siz iyi bulmuşsunuz. Ne kadara hangi şartlarda anlaştınız? Mesaj Birleştirildi: Mart 09, 2020, 21:18:27Dreamde far sensörü mevcut, park sensörüde bayide hediye olarak takılıyor zaten. Ayrıca geri görüş kamerasıda standart aynı şekilde.
Bayiler vision otomatik yok diyorlar, nisan ayına kapora da almıyorlar, 1 Nisan'da arayın diyorlar. Siz nerden buldunuz aracı?😀
@ Hüseyin ErdoğanTeşekkürler üstat,Vision otomatik kum rengi, navigasyon geri görüş, park sensörü, led far, hareket halinde kitlenen kapılar, kumanda da açılan kapanan camlar sıkışmada aşağı iniyor, alt karter muhafaza, bunların haricinde bayi ufak tefek hediyeler verdi, plastik paspas, ilk yardım seti, koltuk koru ve motor koruma kimyasalları,
Hüseyin bey şu an bayilerin yanına ceketinizi ilikleyip varabiliyorsunuz. Aracı aksesuarlı aldım. Led far ve sinyal, seramik kaplama, inci beyazı boya farkı, krom çıtalar ve arka park sensörü ile 159.800 TL ye aldım Araç ay sonunda gelecek.
Siz olsanız 0 km ve fiyatları aynı civarda, biri 2019 ve multimedyalı çelik jantlı, diğeri ise 2020 ama hiçbir ekstrasi olmayan Corolla Visiondan hangisini seçersiniz? 2019 ve 2020 arasında bir donanım farkı var mı?
Sıfır sıfırdır. İmkan varsa sıfır alın, zamanla siz doldurursunuz. 2. el alacaksanız dream ve üstü olabilir belki.
Teşekkürler...Araçların ikisi de sıfır. Hiç kullanılmamış. Biri 2019 model, diğeri 2020 model. 2019 olupta Ekstralı olsa 2020 ye tercih edilir mi diye sordum...
Biraz aykırı bir yorum olacak ama kendim böyle bir seçim yapacak olsam 2019 olanı seçerdim hem diğerinden extrası var hemde 1 yıl daha önce vergi indirimine girer diğer yandan anladığım kadarıyla iki araçta sıfır dediğinize göre 2019 olan bayinin elinde kalmış mecbur çıkış yapılmış bayi adına fatura kesilmiş zannedersem,eğer öyleyse pazarlık yapma şansınız daha fazla olur ve aynı aracı çok daha uyguna almış olursunuz.
İki aracı tartışmaya bile gerek yok Toyota ismiyle bile ezer meganı bunu niye söylediğimi düşünürseniz en yakın sanayiye gidin ufak bir tur atın en çok hangi aracın tamircisi var inceleyin derim,koskoca sanayi sitesinde Toyota tamircisi 2 veya 3 dükkan vardır ama diğer araçların patır patır dökülürler,usta zengin ederler.
Bu durum Opel ve VW için geçerli. Renault özellikle son yirmi yılda dizel ve benzinli olarak çok iyi motorlar üretti.
Selamun Aleyküm Beyler, Ch-r hibrit aracımı sattım. Yeni araç bakıyorum. Araç tavsiyelerinizi bekliyorum. Aklımdaki araçlar: 1. 2019 corolla passion x pack ( cvt)2. 2019 civic exucutive ( cvt)3. 2019 ch-r 1.2 turbo ( cvt)4. 2015-2017 avensis, accord ( 1.8 veya 2.0 exucutive veya premium paket) 5. 2015 civic ( exucituve paket)/ 2017 corolla 50. yıl serisi premium paket5. subaru levorg ( cvt)Önceliğim donanım, güvenlik ve konfor ( yumuşak süspansiyon) Sizce hangisi ve neden alınır? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Hayırlı uğurlu olsun.Güvenlik ve konforsa direk seçenek 4 zaten. Corolla'nın süspansiyon Civic'e göre daha yumuşak deniyor. Civic alınırsa bence 1.5T si alınmalı. Atmosferik alınacaksa Corolla.İmkan varsa Rav4 2013 sonrasına ve CRV ye de göz at derim. C-HR sonrası tekrar aynı araç alınmaz bence.
Selamun Aleyküm Beyler, Ch-r hibrit aracımı sattım. Yeni araç bakıyorum. Araç tavsiyelerinizi bekliyorum. Aklımdaki araçlar: 1. 2019 corolla passion x pack ( cvt)2. 2019 civic exucutive ( cvt)3. 2019 ch-r 1.2 turbo ( cvt)4. 2015-2017 avensis, accord ( 1.8 veya 2.0 exucutive veya premium paket) 5. 2015 civic ( exucituve paket)/ 2017 corolla 50. yıl serisi premium paket5. 2017 subaru levorg ( gt-s cvt)Önceliğim donanım, güvenlik ve konfor ( yumuşak süspansiyon) Sizce hangisi ve neden alınır? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.