0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sakın aracı takas verdim demeyin. Aracınızı sahibinden üstünden satın. Piyasa yükseldi ve bayiler çok düşük fiyata alıyorlar.Ben teknolojik donanım anlamında sıkıntı yaşamadım. Ekran, jantı gözünüz arar. Arada 1 kasa ve makyaj farkı var. Eğer aracı siz satıp nakit olarak bayiyle pazarlık yapmayacaksanız sakın girmeyin böyle olaya çok zarar edersiniz.
aracınız henüz yeni, km si düşük, asıl sorulması gereken soru 40000 TL fark otomatik vites için verilir mi? kendimi sizin yerinize koyduğum zaman otomatik vites bir zorunluluk değilse vermezdim, ama otomatik şartsa ona söylenecek fazla bişey yok:)
Konu burada otomatik vites tercihiniz ,4 yaş daha genç ve sizin banka kredisi kullanmadan 40.000 tl yi ödeme gücünüzün olması ve daha basık olan yeni kasayı beğenmeniz de düğümleniyor,park sensörünü ön arka 1500 tl ye taktırabilirsiniz,sensör işlerini hesaplı halletmek belki mümkündür.Madem bir yola çıktınız,geri dönmeyin,hayırlı olsun.Arkadaşlarımızın takasa dikkat edin uyarıları çok önemli 8-10.000 tl düşük fiyata alıyorlar.
Dream pakette otomatik yanan farlar ve touch ekran var. Ancak aracınızın üzerine 40 bin fark verecekseniz flame paket alın. Kampanyalı anahtar teslim fiyatı 161 bin tl. 120 bine kendi aracınızı satsanız 160 bine flame alsanız 40 bin fark olur. Flame pakette birçok donanım mevcut ve verilen paraya değer bence. Ha daha uyguna vereceklerse dream paket alabilirisniz ancak 40 bin fark fazla bence. Tabi size verilen fiyat nedir yazmamışsınız. https://www.toyota.com.tr/new-cars/corolla-sedan/grades-and-specs/grade=4490e0f1-53f1-468f-96d0-9a5cc44a921d%7Cbodytype=74469257-47ae-46eb-859d-2c693e6726ca#
Maalesef bu ayın kotası dol uş. Ellerinde flame paket yok. Kampanyalı fiatın üzerine aksesuar ilave edip aksesuarı olarak liste fiyatından satış yapıyorlar. Liste fiatı 159.800 tl
Valla illa sıfır diye de düşünmeyebilirsiniz. Eğer daha uygun fiyatlı varsa flame x pack 2. El de bakabilirsiniz. Ya da donanım olarak daha dolu bir araç (şerit takip, kör nokta, adaptif hız sabitleyici, otomatik uzun far gibi) ve lpg ile uğraşmayayım istiyorsanız 1.8 hibrit vision dream 2. El de bakabilirsiniz.Kesin olarak sanruflu bir araç istemiyorum. Söylediğiniz özellikte araçlar çok pahalı. 2.el alacak olsam kendi arabadan neden vazgeçeyim. Şerit takip asistanı ve adaptif hız sabitleyici güzel, ama bugüne kadar arabamın hız sabitleyicisini dahi toplam 10 kez ancak kullanmışımdır.
Değerli forum üyeleri,malumunuz 2016 corolla advance manuel lpgli,32.000 km.deki aracıma elveda deyip dream otomatik corolla almak için bayi ile sözleşme yaptım.3 nisanda teslim almak üzere sözleşme yaptım.Ancak kafamda verdiğim kararı kendi kendime sorguladığımda,Acaba 4 yaş daha genç daha yeni teknoloji ve otomatik araç için yaklaşık 40.000 tl fark vermeye değermi,?Alacağım Dream pakette benim aracımda var olan Far ve yağmur sensörü,kararan iç ayna,arka park sensörü gibi donanımların olmaması bir handikap teşkil edermi?Henüz ödeme yapmadığım için yarın akşama kadar sürem var Değerli görüşlerinizi bekliyorum.
imkanlar doğrultusunda sizi de rahatsız etmeyecekse sonuçta yeni kasa ve otomatik vites olmuş olacak.Neden olmasın?Gereklilik mi?Kişiye göre zevke göre yine değişir.Aksesuar kısmında ise bence yağmur sensörü kadar gereksiz bir özellik yok gibi düşünüyorum,far sensörü yani olsa da olur olmasa da olur.kararan iç ayna gece sürüşlerinde iyi oluyor ama bence olmasa da olurmuş.park sensörü ben kullanamıyorum beni çok yanıltıyor geri görüş kamerası ise bambaşka bir olay
@ Hüseyin ErdoğanTeşekkürler üstat,Vision otomatik kum rengi, navigasyon geri görüş, park sensörü, led far, hareket halinde kitlenen kapılar, kumanda da açılan kapanan camlar sıkışmada aşağı iniyor, alt karter muhafaza, bunların haricinde bayi ufak tefek hediyeler verdi, plastik paspas, ilk yardım seti, koltuk koru ve motor koruma kimyasalları,