0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkür ederim. 45.500 TL'ye aldım. Piyasası çok yükselmiş. Mecburiyetten almak zorunda kaldım. Peki hangi marka lpg tavsiye edersiniz takdıracak olsam ?
Her ne kadar forumda genel kanı beni vazgeçirmek, başka modellere yöneltmek olsa da ok yaydan çıkmıştı bir kere 2017 model chr diamond ile aranızdayım. 26.000km, gümüş gri, tss paketi mevcut. Aracı yetkili bayiiden aldım, kazasız boyasız.. çok kurcalama şansım olmadı deneyimledikçe konu açmayı düşünüyorum. ama ilk izlenimlerim olumlu , zaten tek soru işareti yakıt tüketimiydi ama fazlasıyla memnun etti beni..en yakın zamanda konu açıp izlenim ve sorularımı yazacağım..
Hayırlı uğurlu olsun Fehmi abi. 1.2 mi 1.8mi?
Merhaba. Hb lere ben de bakıyorum. Ama yakıt sarfiyatı gözümü korkuttu. Km.de 80 kuruş normal bir veri mi?
Anam profil resmi bile değişmiş hemen Mutlu aynı hareketi senden de bekliyoruz artık Fehmi bey, Allah kaza bela vermesin, güzel günlerde kullanın inşallah, hayırlı olsun.
Mesaj Birleştirildi: Şubat 05, 2020, 09:51:31Haha evet hemen resmi de değiştirdim Mutlu daha yeni değiştirdi, ikinci bir sorti yapmaz herhalde
Destur abi. 10 sene binerim diye aldım corollayı 5 ay oldu, daha yeni lpg taktırdım. Değiştirilir mi hiç?
Yalnız şunu da vurgulamadan edemeyeceğim.. Mutlu'nun şu an arabayı değiştirme ihtimali, 10 yıl binme ihtimalinden daha yüksek @Mutlu Tekir (30216) @Selman Yalçın (18649)
Merhaba arkadaşlar 1.3 2013-2014 1.3 benzinli auris nasıldır çekişi özellikleri nasıldır kronik sorunu vesaire varmı?
Çok teşekkür ederim iyi dilekler için, daha iyileri sizlerin olsun inşallah..Mesaj Birleştirildi: Şubat 05, 2020, 09:51:31Haha evet hemen resmi de değiştirdim Mutlu daha yeni değiştirdi, ikinci bir sorti yapmaz herhalde