0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar, aracım 2015 coralla otomatik. Araç ısınana kadar sorun yok. Isındıktan sonra seyir halinde iken 1100/1200 devirlerde titreme ve silkeleme yapıyor. Bu devirlerin üzerine çıkınca titreme bitiyor. İzmir tokullara götürdüm arazayı bulamadılar ya da ugraşmadılar. Bilgisi olan varsa paylaşabilir se sevinirim. teşekkürlerMesaj Birleştirildi: Mart 23, 2019, 17:49:25Ayrıca araç tüplü ama benzinde de aynı durum var.
Arkadaşlar araçta yaptığımız işlemleri yazayım dedim. Öncelikle sorun bitmedi. Önce İzmir tokullara götürdüm araçta hiç bir şey yok dediler. Ödemiş te yaşadığım için bir usta sordum ve önerilen ustaya gittim. Usta aracı denedi araçta performans kaybı var dedi. Motoru dinledi eksoza baktı ateşleme sisteminde sorun var dedi. Subaplar yanmış olabilir dedi. Ama emin olmak için önce bujileri orijinali ile değiştirdik. Sorun biraz azaldı ama tam bitmedi. Bu arada eski bujilerden birisi kızarık çıktı. Yeni bujilerle biraz aracı kullan gel bujilere bi daha bakalım dedi.Mesaj Birleştirildi: Mayıs 10, 2019, 19:49:48Biraz kullandıktan sonra gittim 4. Silindirdeki buji kızarık olarak çıktı. Bobin ile sorunlu bujiyi 1. Silindire aldı 4. Silindire de 1 dekileri buji ve bobini taktı. Yine kullan gel dedi. kullandıktan sonra gittim 1. Silindirdeki buji aynı şekilde kızarık çıktı, usta hocam bobin arızası dedi ve İzmir den 4 tane bobin sipariş ettik ve o kadar sevindim ki... Yeni bobinleri taktık araçtaki biraz daha azaldı ama tam bitmedi. Eski bobileri tekrar taktik yenileri geri verdik. Usta en son aracı akşam bırakacaksın soğuyacak sabah subap kontrolü yapacağım dedi. Onu yaptırıp yaptırmamakta kararsızım.Mesaj Birleştirildi: Mayıs 10, 2019, 19:51:22Acaba birşeyler sökülür de araç daha kötü olur diye korkuyorum açıkçası. Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim. Teşekkürler
Mutlu bey öncelikle teşekkürler. Sorun hem benzinde hem de lpg de var. Lpg de biraz daha fazla. Sadece titreme olsa sorun etmeyeceğim de silkeleme yapıyor ve bir iki saniyelik motordan ses geliyor. Daha büyük bir arızaya sebep olur diye korkuyorum.Mesaj Birleştirildi: Mayıs 10, 2019, 21:33:02Ümit bey öncelikle teşekkürler. Sorun benzinde de olduğu için lpg enjektörlerini hiç düşünmedim.