0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben 1995 Dinar depreminde Burdur'daydım. Çok yakındır Dinar Burdur'a... Öyle bir salladı ki hayatım bir film şeridi gibi geçti gözlerimin önünden derler ya aynen öyle oluyor... Özel ders alıyordum matematikten, ayıptır söylemesi öğretmenin evinde WC' ye gidemedim utancımdan, kendimi tuttum eve kadar... Sonra deprem beni nerede yakaladı dersiniz?
akşam haberlerini seyrettim iyice bunalıma girdim ancak bir yandan da sinirlendim. yine yardım dağıtma beceriksizliği yaşanmış. gerçi görevlilere pek şans verilmemiş ama neyse Allah sonumuzu hayır etsin.
TV den gordugum kadarıyla bence arama kurtarma konusunde 99 dan bu yana bır haylı yol almısız.
BDPnin, PKKnın kürtlerin savunucusu olmadığını kürt kardeşleriniz biliyor. Elini kolunu sallayarak iş yerlerinden haraç topluyorlardı, "çocuğunu vermezsen hepsini öldürürüz" diye tehdit ediyorlardı. Kimse devlet istediği için yardım etmedi. Amcam 90da bu şekilde bir tehditle canından oldu. İmkanları vardı, ata yurtlarını bırakıp göç ettiler. Zamanındaki yanlış politakalr sebebi ile imkanı olmayanlar can derdi ile PKK-Hizbullah jitem arasında sıkışıp kaldı.Kabahat herkeste. Belini doğrultmaya çalışan devlette, ödlek idarecide, satılmış memurda, bencil ağada, batıda tv den gördüğü ile yorum yapanda, doğuda iki kuru laf kalabalığına aldananda.Lütfen yorum yaparken enine boyuna düşünüp, "çözün" değil, "çözüm" amaçlı yorum yapalım.Saygılar.