0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
resetlemeye neden gerek duyuluyor? lastikleri doğru basınca getirdiğimizde sensör bunu algılayıp sönmesi gerekmezmi.
Bir şey sormak istiyorum. Lastik basınç sensörü bozulduğunda ne olur, ne görürüz?Yani havası eksik olmadığı halde lastik basıncı uyarısı mı yanar, yoksa havası eksik olduğu halde hiçbir uyarı mı vermez?Sağlam mı diye denemek için teker teker lastikleri indirmemiz mi gerekiyor? Şu yüzden soruyorum. Havalar soğuduğunda lastik basınç uyarısı verdi. Bu normal. Fakat ben hiç hava falan basmadığım halde kendiliğinden söndü. Havalar ısınmadığı halde tekrar da yanmadı.Bozulunca yanar ve hiç sönmez mi, yoksa ölçemediği için lastik basıncı eksik olduğu halde tamammış gibi mi bilgi verir?
Son servis söndürdükten sonra 3-4 haftadır yanmıyordu bugün yandı nedense inşallah masraf çıkarmaz
Özel servisteki usta pil değişmez diyor. Ama bu parça pil ile çalışıyorsa kenlikle pili değiştirilebilmeli. Hindistan'da Adamlar bitik aküyü bile tekrar sıfırlıyorum biz Bi pil değişimi yapamıyoruz. Muadilleri felan kaç liradır baktım biraz ama bu toyotaya göre değişir mi universal mıdır?
Piller ve elektronik genelde epoksi içine gömülü oluyor. Uğraşılsa değiştirilir ama işte servise para kazandırmak lazım...