0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Recep Bey Merhaba,Ankara'da lastik basınç sensörleri işi yapıyorum. Sensörleri ve adaptasyon cihazlarını ithal ediyoruz. Aracınızla ilgili stepneyi dahil etmeden 4 lastik için adaptasyon yapılması gerekiyor. Bu işlemi malesef bulunduğunuz bölgede henüz sağlayamıyoruz. Malum lastik servislerini bu konuda ikna etmek pek mümkün olmuyor. Bir başka çözüm de, stepnede bulunan lastik basınç sensörünü basınca dayanıklı bir tüpün içerisine yerleştirerek bagajınızda bulundurabilirsiniz. bu tüpün içerisine basılacak olan havayı (34-36 psi ) kontrol edebilmek için supap kısmını dışarıda kalacak şekilde yaptırabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için bizi arayabilirsiniz. 0555 777 33 90.İyi günler.
Benim yedek lastik garajda duruyor İkaz lambası yandı, ben de reset düğmesine bastım, oldu bitti. 3 senedir sıkıntı yok, yaz -kış lastikleri de değişiyorum sıkıntı yaratmıyor.
2014 corollamda bir haftadır lastik bsınc sensorum yanmaya basladı lastik havalarım aynı basıncta olmasına ragmen ve her calıstırmamda resetlesemde 10 km ıcınde tekrar yanmaya baslıyor ne oldu bu sensore anlamadım
Sensör nasıl resetleniyor arkadaşlar? ben hızlı el kitapçığında bulamadım. 1.33 life benimki.
2014 Corolla Advance aracım var. Simit LPG taktırdıktan sonra stepneyi araçtan çıkardım. lastik basınç uyarı lambası yanmaya başladı. 2017 model Corollalarda 4 lastiği algılıyor stepneyi algılamıyor fakat bizimkilerde 5 lastiği de algılıyor. Stepneyi görmemesini nasıl sağlarız. Samsun ve Çorumdaki servisleri aradım bilmiyoruz dediler. Biraz forumları araştırdım basınçlı kaplarla sorunları çözme fikirleri var fakat ben böyle bir şey istemiyorum. Yazılımsal olarak sorunu çözen servisler var mı? Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler.
Selamun aleyküm ; Toyota Corolla 2013 model aracım var.Yeni tüp taktırdım.Simit tüp olduğu için stepneyi arabadan indirdim.Tahmin edebileceğiniz gibi lastik basınç sensörü yandı.Stepneyi arabanın bagajına koyduğumda böyle bir sorun kalmıyor ama bu sefer de çok yer kapladığı için sorun oluyor.Forumdaki neredeyse tüm konuları okudum , mesajlar eski olduğu için yeni konu açma gereği duydum.Yeni bir gelişme var mı acaba nasıl bir çözüm üretebiliriz ? Bir de ustam sensörü bilgisayara bağlayıp söndürebileceğini söyledi ancak aracın beyninde bir sıkıntı çıkar ya da yanlış bir şey yaparlar diye güvenemedim.Tecrübesi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum teşekkür ederim.
Seyfi Bey, torpidoyu açın, en sol tarafa bakın. Orada bir düğme var. Basınçlarını ayarladıktan sonra lastiklerin düz bir zemin üzerinde araç çalışırken (motorun çalışıp çalışmamasından emin değilim ama elektrik alsın araba kontağı çevirin en az bir kademe) o düğmeye 4 - 5 saniye basılı tutun, sönünce uyarı ışığı elinizi çekin. Bu sayede o anki basınçlar hafızada kalacak ve azalma miktarlarını o değerler üzerinden sürekli kontrol edecektir.
Kış mevsimi geldi kışlıkları takınca zaten yanacak lastik ikaz lambası.Bunu geçici süreliğine kapatamayızmı acaba. Bin binbeşyüz verip diğer jantlarada sensör alamam mecburen yanacaklar.