0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2011 avensis bixenonlu farlar sönük kısalar açık (parklar da yanıyor)uzunlar açık (parklar sönük, park ampülünün altındaki ampül de yanıyor)
Yeni görüntüler geldi arkadaşlar.Farlar doğal olarak ayarsız ve far camları henüz takılı değil.Kısa ve uzunlar.Xenon rengi 4300K.Uzunlar yanarken sanki kısa farın üst çizgisinden teğet geçip aydınlatma yapıyor gibi.Orjinal bixenon mercek demekki böyle yapıyor. Bizde ise kısa ve uzun far ışığı iç içe girip karışıyor doğal olarak
Cavit bey farları İlker Kemal Bikeçe yaptırdım.Fiyatı biraz daha pahalı olmasına rağmen almış olduğum referanslar biraz daha etkili oldu.Mesajınızı gördükten sonra az önce kendisine telefon üzernden sorunuzu ilettim.Gelen cevabı aynen buraya ekleyeceğim!Ancak şöyle bir mantık yürüteteceğim.Kendisi bana bixenon sistemler ile ilgili konuştuğumuz sırada,orjinal fabrika çıkışı araçlarda dahi eğer gündüz şartlarında bile kısa farlar yanık gezerseniz yada farlar çok uzun süre açık kalırsa merceklerde kararma oluşuyor demişti.Yani Audi-Mercedes-Bmw gibi üst segment araçlarda dahi aynı sorun varmış.Ancak sadece gece koşullarında farları yanık gezen bir bixenonlu araç en az 8-10 yıl sorunsuzca kullanır farları demişti.Mesaj Birleştirildi: Mayıs 02, 2017, 12:24:23YANIT GELDİ;(Galiba bir şehir efsaneside çürümüştür artık sanırsam)Yok kararma yoktu kesinlikle. Cikan Mercekleri size yollarim zaten. Bugün aras kargo ile yolluyorum.İlker Kemal Bikeç