0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Antepe yolu dusen arkadaslara Karsıyaka Halıl usta da küsleme yı muhakkak tatsınlar.Baska yerde bulmaları ımkansıx.Baklava havuc dılımı fıstık sarmayı da ustune tadabılırler.Sabahta katmercı zekerıya da katmer.
sitenin diğer hanımlarından onalrı bile göremiyoruz:))) ne varsa erkeklerde var
Âmin abi
Su an icin okumakla meşgul
Bizde merdane bir tek hamur açmak için kullanılır başka da bir işe yaramaz Şeydi ab.İçin rahat olsun
özcanım son sözü sen söylüyorsun anladığım kadarı ile:)) benim gibi
yeşim hanım çok hainsiniz varya:)))) bayrmaınız mübarek olsun bu arada ama çok hainsiniz:))
Tam doğumgünü pastası olmuş.
Abi, ne ettiniz ya ? Bu saatte uyuyan annemi uyandırdım.
Eline emeğine sağlık Özcan hocam, bende şu şekilde yapıyorum. Aynen sizin dediğiniz gibi yapılıyor. Pişirme kağıdı üstüne yan yüzeyleri çizilmiş çüpra lar bir güzel zeytinyağı, karabiber ve tuzla her yerine girecek şekilde marine ediliyor, kağıt üzerine diziliyor ve kızardıktan sonra pişmesinin sonlarında o çiziklerin üstüne Tereyağı konuluyor. Ayrıca boş kalan yerlere büyükçe dilimlenmiş patates ve istenirse soğanda güzel oluyor