0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sana bir tüyo mutfağa girmen konusunda zora girdinse mutfağı dağınık bırak bir şeyleri kır bir daha mutfağa su içmeye bile giremezsin
O zaman yenge kötü niyetli Sadece balık için mutfağa girmeme izin var.Eşimin balık yapmayı sevmemesinden değil benim yaptığımı daha çok beğeniyor.Yoksa yemek yapma esnasında mutfağa girmeme izin vermez.Sana bir tüyo mutfağa girmen konusunda zora girdinse mutfağı dağınık bırak bir şeyleri kır bir daha mutfağa su içmeye bile giremezsin
Ama yurtta kalanlar var canı çekenler var imkanı olmayanlar var antepte deniz yok
@Sema KAÇAN (21527) Yenge koşşşş.
Yapmaz olurmuyum hemde abartarak sonuç elde yer bezi süpürge vileda " hımmm Kadir! Bir işi gene beceremedin! Öğrenene kadar devam!" Hadi çık işin içinden
Mesajı tam oku kardesim.Alla alla yav...hem Selahattin Demirtas senin kadar sıkı muhalefet yapsa barajı aşar ana muhalefet parti baskanı olur Eli maşalı yengeme saygılarımı iletiyorum
Sen de baklavadan bahset Kaan.
İyi fikir Hakan abi Taze taze Of of of
Evet @Kaan Kara (29002) baklava istiyorum ben
Klüp olarak baklava buluşması mı yapsak?
Oy oy oyy, kuyrugunu bacaklarının arasına aldı deyimi galiba bu durum için.
Bir akşam kaynak yapalım öyleyse Ama @Ilke Arslan (19216) ve @Okan Kaçar (26205) 'da gelsinler ne dersin ??
Sağolasın abi Yalnız şöyle bir durum var balık yemeyi sevmiyorum Bizimkilerin zoruyla yiyorum