0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yok reyiz ben böyle seviyorum. hem soğansız olur mu hiç.
bu akşam eve gidince kendime saç tava yapacağım:) SAC TAVA Malzeme: 600 gr kuzu eti 4-5 adet sivribiber 3 adet domates Tuz, karabiber Pulbiber, kekik 1 çorba kaşığı Tere yağ Domateslerin kabuğunu soyup zar şeklinde doğrayın. Biberleri temizleyip küçük küçük doğrayın. Sacda Tere yağı eritip etleri ilave edin. Suyunu salıp çekene dek sürekli karıştırarak kavurun. Sırasıyla biberleri ve domatesleri ekleyip yüksek ateşte kavurmaya devam edin. Ocaktan alın. Tuz ve baharatını ekleyip tatlandırın. İsteğe göre lavaş ekmeği ile servis yapabilirsiniz.bunu yanında kuş üzümlü pilav ve yağı çıkartılmış ayran yaağpcağım:))) geçen gün incir tatlısı yapmıştım kaldıysaonuda eklerim kalmadıysa allah büyüktür diyip bir sofra hazırlayacğaım kendime ve aime:9 üfff yaaa şimdiden azım sulandı dostlar:) herkese hayırl ıiftarlar:)
Ramazan sonuna kadar bu konuyu kitleyebilir miyiz?!
nooluyo burda yav
Kendi tarifim buda Bi tane sucuk bi tane domates bi tane acisiz yada acili biber bunlari dogradiktan sonra alumiyum folyola koyuyoruz ve firina veriyoruz 15 dakkia kadar pistikden sonra sucuk firin yemegini afiyetle yiyorsunuz
erkek adam yemekmi yapar söyleyin bi pizza döner dürüm bişi yiyin afiyetle:)
olmaz köye toyota girmiyor toyotayı bırak araba girmiyor
kimler oruçlu bakalım oruçlu olanlar bi selektör versin
atım yokta senin atın varsa ona bineyim nasıl olur ?