0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
low tehlikeli. antifriz hangi renkte ise ki kırmızı olmalı. kırmızı renk antifriz pahalı değil alıp üzerine ekleyin bir şey olmaz. ve bunu hemen yapın. eksiltme konusu malesef lpg ile alakalı olma durumu var. muhtemelen lpg soğutma bağlantı yerlerinden kaçırıyor. tabi aracın kendi sisteminde de kaçak olabilir baktırın. Araç ilk çalıştırmada gelen konsoldan şırıltı sesi sorun değil normaldir. yapılan araştırmalara göre hayatta 3 sesin insanı mutlu ettiği belirlenmiş( Johnson 1998 michigan üniversity) : su sesi para sesi karı sesi. haliyle japonlar diğer ikisinin sesini doğal halleriyle yansıtamadıkları için su sesini ilk çalıştırmada dinleterek ;sürücüye doğal terapi, ruh dinginliği gibi hayatta elzem duyguları yaşatmayı hedeflemişler.Teşekkürler Japon kardeşlerimiz, teşekkürler Toyota...
Ramazan ilaveden ziyade komple boşaltıp yeniden Toyota nın orjinal kullanıma hazır soğutma sıvısından koydur.Benim araçta lpg li, şimdiye kadar hiç ne öncesinde ne sonrasında su sesi falan duymadım.
ek olarak elektirik süpürgesiden pislik çekerken gelen lokurtu sesi :d (bayburt üniversty ) teşekkür ederim hocam yarın ilk işim ekleyim bağlantı yerlerini kontrol edeyim kelepçeleri vs bkarım gene devam ediyor şaşmaz yolları taştan Mesaj Birleştirildi: Aralık 05, 2016, 21:35:59hocam en son bakımda orjinal sudan koymuşları sizin dediğinizden ben şimdilik sorun takibi amaçlı ekleme yapiyim devam ederse bakımı yaptırıdğım yerde orjinal sudan koydirim hocam işte mağduruz o konuda LPG Sivas'da takılmış montaj hatası mı diyelim artık
bu ses neredeyse tüm avensislerde var. yaşlılıktan duyamıyor olabilir misin murat aaabi [emoji23] çok ince bir ses gerçi dikkat etmeyen duymaz
Yapma gözünü seveyim, benim arabada varsa hepsinde vardır genellemesi yapma Su sesi olur mu arkadaş kapalı sistemde. evdeki kalorifer peteğinde su sesi duyarsan bilki hava vardır sistemde bu da böyle birşey
Yapma gözünü seveyim, benim arabada varsa hepsinde vardır genellemesi yapma [emoji14]Su sesi olur mu arkadaş kapalı sistemde. evdeki kalorifer peteğinde su sesi duyarsan bilki hava vardır sistemde bu da böyle birşey
bak. sıcakta iken klimayı çalıştır bu ses var soğukta yok. Ha sistemde hava vardır biraz bunun etkisi vardır kabulüm. Ama Bekir abi ve bir kaç kişi forumda bu sesi duymuştu konusu da vardı. Yani bende varsa herkeste vardır durumu yok sıfır araçta bile olduğunu Bekir abi söylemişti. Ha sistemde biraz hava vardır bunun etkisidir buna amenna derim bana da ilk etapta hava var gibi gelmişti. bir kaç kişide olunca üstüne düşmedim [emoji56]
Ramazan o soğutma suyu sıvısı normalde hiç eksiltmez aracın motor yağına bir bak artma falan varmı diye, sonra egzoza bir bak nasıl duman çıkıyor diye sonra da arabanın soğutma sistemi hortumlarına bir bak bakalım kaçıran yer var mı. Ekleme yapacaksan saf su ekle
Şehir efsanesi bu dediğin, su sesinin gelme ihtimali bile yok. Dikkatli kullan arabayı sakata gelmesin. Bu su sesi avensise özel olmalı o zaman çünkü yeni corollalar da da aynı motor sistemi var. Ve ben forumda senden başka kimsede su sesi geliyor diye duymadım. Ha bak birde Ramazan
ımm peki hocam umarım ciddi bi sorun değildir saf su mu ? o karışımı bozmaz mı ?
tamam abi, konusu var diyorum, neyse [emoji23] benim eşşek gancık olsun [emoji4]
Bozar ama zaten sen takip amaçlı koyacaksın takip işi bitince de komple boşaltıp tümden Toyota orjinal soğutma sıvısı kullanacaksın. Ekleme mekleme para verme. Bu test işi de öyle haftalarca değil yani Mesaj Birleştirildi: Aralık 05, 2016, 22:02:42Konusu olması seni haklı çıkartmaz konudaki arkadaşların arabalarının bozuk olduğunu gösterir
ımm anlaşıldı hocam
Forumun ender orjinal avensisi olarak bende bu su sesini hiçmi hiç duymadım.Daha öncelerdede konusu olmuştu ilk çalıştırmada diye ancak bende hiç olmadı bugüne kadar ne yaz ne kış.Selamlar