0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hocam olay yerinden bildiriyorum ya ben bu suyu gece karanlığına baya koymuşum sıkıntı olur mu ? 2-kapağı açtığımda hava çıktı biraz 3-ses gene geliyor
Maşallah ya maşallah işte özlenen gençlik. Sıkıntı mı var anında koşar yapar yapamasada yapmaya çalışır. hakket gece gece yapmaya mı gittin Ramazan? Maşallah ya, bazısı totoşunu kaldırmaz
yakıt almaya gitmişitm o ara halledim dedim de pişman oldum ya çok koymuşum
B çizgisini de aşmış mı? Takma kafana sen motor ısınmasını bekle kapağı kapat yazılanları uygula. Termostat atmadan yani su komple devir yapmadan geçmez o su sesi. Ve B çizgisinde tut
hocam b çizgisini bilmiyorum da komple ağzına kadar dolu malesef olamdı şırınga vs çekicem yarın uygulucam hocam sağolun Mesaj Birleştirildi: Aralık 06, 2016, 18:01:04hocam fazla suyu tahliye ettim şöyle bir gözlem yaptım bu şırıltı sesi kaloliferi sıcak konumda bırakınca geliyor soğukta bırakıp kontak yaptım gelmedi
Bende Ramazan neden yazmadı diyorum Kaloriferi sıcak konumda nasıl bırakıyorsun ? Ben AUTO modda kullanıyorum hep. Talat sendeki durum da aynı mı?Bu arada şu anda sıvı hangi seviyede? B çizgisini gördün mü?
auto mod derken auto tuşundan bahsedidyorsanız ben onu önceki corollada bile kullanmıyordum kafasına göre fan açıyo vs ım şöyle en son HI sıcaklık seviyesinde ayarlıydı o şekilde kapatıyorum full'ın biraz üstüne kadar tahliye ettim
Peki su sesi eskisi gibi çok mu geliyor? Şelale gibi mi yine? Ben hiç HI kısmında kullanmadım herhalde bakayım bakalım ses gelecek mi bende de
Evet soğukta gelmiyor. olay şu akşam eve gelirken oto mod veya hi ye alıyorum araç haliyle en yüksek ısıda üflemeye başlıyor. sonra park edince araç stop edince sıcaklık hi de ya da işte 30 derecede kalıyor. sabah marşa basınca kalorifer sıcakta kaldığı için marşla beraber galiba ilk devir daimi yapıyor. Bu arada ses geliyor. soğukta iken zaten klima soğuttuğu için su döngüsü konsol içinde olmuyor böylece ses de gelmiyorBu arada ses dediysek çoğu zaman duymuyorum yalan yok. sırf duymak için dinlersem Bile her zaman gelmiyor geldiğinde de çok az bir ses var
Ben yaz kış sürekli 20C nadiren 21C ve aoto modda kullanıyorum acaba ben ondanmı duymuyorum???Ah şu çılgın fikirler bakalım yarın bir deneyelim yazamazsam bir daha bilinki 30C de öldüm eridim gittim ben Selamlar hepinize.
hocam 1 kez denedim hani ülkecek genellikle internette bişey araştırrıken işimize gelen bilgiyi görünce hemen "yok yeaa bak öyle değilmiş işte ohh" diyip kapatıyoruz ya bende şırıltı sesini duymayınca bi daha denemedim hocam affınıza sığınarak siz nasıl kullanıyorsunuz ki anlamadım manuel klimadan örnek vermek gerekirse sıcak konumda kalıyor sürekl diyim ..sanırım siz auto odu kullanıp dış sıcaklığa göre araç ayarlıyor onu kullanıyorsunuz dicemde bu mevsimde autoya bastığınızda o sıcak konumda kalması gerek diye düşünüyorum ama yanlışta düşünüyor olabiliirim Mesaj Birleştirildi: Aralık 07, 2016, 00:00:59talat hocam olayı çok güzel özetlemiş aynen benim ekleyeceğim sadece bendeki ses niagara talat hocamda ki kadar az değil
26-27 derece gibi birşey ayarlı olması lazım. Auto da duruyor ben kendisi nasıl ayarlıyor bilmiyorum Buhar olmasın cam diyede Cama üfleme düğmesine basıyorum o kadar.
Aynen abi bende yazın ne sıcaklıkta ise kışında aynı sıcaklıkta duruyor ayarı Demek ki su sesi varsa biz bu yüzden duymuyoruz. Ben hiç derece ayarı yapmadığımdan herhalde kaç derece ayarlı onu bile unuttum ama kesinlikle HI falan değil, hasta eder adamı yahu.
hocam HI en sıcağı neden hasta etsin ki yada tabirlerde sıkıntı olabilir 30 derece diyelim
HI kaç derece bilmiyorum ki, klimayı ayarlarken genelde ekrana bakmam, benim taraf soğuk diğer taraf sıcak olur. DUAL mod açık. Aşırı Sıcak ve Aşırı soğuk hasta eder adamı, ben en ufak bir sıcakta terlerim. Kışın bile camımı hafif açarım, ama şimdilerde bebek muhabbetine onuda açamıyorum
ımm o kadar teferrulatlı düşünemedim hocam kusura bakmayın şahsım ekseriyetle odun olduğu için mevsimsel değişiklerle vs metebolizmam muhatap olmuyor