0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hi adamı hasta etmez aslında. sabah eksi 7nde araca biniyorum 5dk yolum var. bu arada en hızlı böyle ısıtsın diye hi ye ayarlıyorum. hep hi de duruyor. uzun yola giderken zaten araç çalıştıktan sonra 25 derece ayarlıyorum yetiyorDenemek isteyen sıcaklığı hi ye getirsin oto açık kalsın stop etsin. Ama gece beklesin soğukta araç. sabah marşa basar basmaz ince bir ses gelmesi gerek. dediğim gibi çok çok dikkat etmek lazım bendeki ses o şekilde
Yazmıyayım dedim gene duramadım şeytan dürttü Talat hocam yol 5 dk kalorifer HI konumda motor ısısnı olduğu gibi soğuruyorsun bu ODB li LPG sistemi ne zaman giriyor bu 5 dakikada devreye Sanırım sen kışın hep benzinle gidiyorsun gibi geliyor bana Bence başka arkadaşlarda var burda zannediyorum LPG kullanıyorum zannedip benzinde giden kış günleri hadi sustum.Ramazan bey sen bu arkadaşlara bakma adama arabayı söktürüler bunlar ))iyi geceler ,Selamlar
Yazmıyayım dedim gene duramadım şeytan dürttü [emoji14]Talat hocam yol 5 dk kalorifer HI konumda motor ısısnı olduğu gibi soğuruyorsun bu ODB li LPG sistemi ne zaman giriyor bu 5 dakikada devreye Sanırım sen kışın hep benzinle gidiyorsun gibi geliyor bana Bence başka arkadaşlarda var burda zannediyorum LPG kullanıyorum zannedip benzinde giden kış günleri hadi sustum.Ramazan bey sen bu arkadaşlara bakma adama arabayı söktürüler bunlar ))iyi geceler ,Selamlar
Ben 5 dakikalık yola arabayla gitmem Benim araba uzun yol arabası, şehir içi zorda kalmazsam ailecek bir yere gitmezsek arabayı kullanmam. Kullanırsam ya katil olurum yada evliya, otopark sıkıntısı trafikteki dangalaklıklar falan gelemem valla. Zaten Talat hoca arabayı maşallah bisiklet niyetine kullanıyor, geçen konusu vardı adam yolda giderken buzlu rampa görüp gitmiş vsc trc testi yapmış Ule ben buzlu yol görsem kaçacak delik ararım. Maşallahı var yani Bu arada LPG ayarında kaç derece de ise o sıcaklıkta geçiyor lpg ye 35 derece bende ayarı, regülatör suyu 35 dereceye geçince LPG de kullanım başlıyor. 0W20 yağlı motor zaten hemen ısınıyor