0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi ne aldın şimdi benim kafam karıştı
Açıkçası şuan için bende emin değilim ne aldığımı Direksiyon'a geçince öğreneceğim
aracı aldın mı? almadın mı? hayırlı olsun (şimdi dersin ki soruyu niye sordun, niye hayırlı olsun dedin o zaman... vallahi de içimden geldi )
Hahha güzel cevap abi
Öğleden sonra Tosun'u (Tuscon) verip yeni aracın faturasını kestirteceğim. Aksilik olmazsa Pazartesi günü teslim alacağımAz önce Fiat bayisinden aradılar "evraklar elimize ulaştı" diye. Bu yönde hareket edersek sanırım Dobló alıyorum Demirhan
Doblo güzel seçim abi tekrar rabbim kaza bela vermesin
Amin inşaallah.Sanırım Şen'de araba arıyorsun. Umarım en kısa sürede Şen'de hayırlısıylan gönlüne göre bir araba alırsın
Araç Dobló'ymuş Demirhan
Yağuşukluymuş maaşallah güle güle kullan abi
Maşaallah
Arka tekeri yamuk duruyor ama Yalnız hikayeyi nefessiz okudum mutlu sonla bitmesine çok sevindim Hayırlı uğurlu olsun Özcan abi. Allah kaza bela ceza vermesin
Abi şimdi tv de gördüm. Fiat alana 4 kış lastiği 450 tl imiş
Araba sergideki Dobló. Yani bu benimki değil. Örnek olsun diye çektim. Ayrıca benim arabada basamak yok. Şunu fark ettim D3 kasa Dobló ile D4 yani yeni kasa Dobló'nun siyah renkleri aynı değil. Eskisi Gece Siyahı yenisi Sedefli Siyah. Aradaki fark ciddi anlamda belli oluyor.Ben yakışıklı olmayan araba alır mıyım hiç? :islik:Teşekkürler kardeşim sağolasın Kaan arka tekeri yamuk olduğu için fotoğraftaki Dobló'yu almadım Nefessiz okuduğun hikayenin başrol oyuncusu neler yaşadı neler çekti bir bilsen oturur hüngür hüngür ağlarsın ve mendil yetmez gözyaşlarını silmeye Kazasız belasız cezasız Allah hepimize kullanmayı nasip etsin inşaallah Bu arada ceza demişken devir esnasında Tucsonun 186 TL'lik cezası varmış. Ne cezasıdır, ne zaman kesildi ceza bilgim yok Ne cezası olduğunu nasıl ve nereden öğrenebilirim?@MEHMET AKIN (32918) sen yardımcı olabilir misin acaba ?Kampanyadan yararlanacağım inşaallah. Kampanya dahilinde Lassa ve Bridgestone(paten) lastikleri var. Dobló için Lassa veriyorlarmış. Baba oğluna 900 liralık lastiği 450'ye vermez