0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bizim şirkette doblo kullanıyor 1.6 6 ileri şanzıman olandan bu kadar berbat bir araç olamaz 4-5 farklı kişi hepsi aynı yorumu yapıyor bence kesinlikle doblo tercih etmeyin . Bunun yerine renoult kango - fort connect - dacia ın lodgy aracı var bu araçları tercih edin hem motorları kendini kanıtlamış hem de kullanıcılardan şikayet duymadım ama doblo kesinlikle rezil bir araç .
Eski personellerimden birisi benim için Seat Leon için başvuruda bulunmuş. Kredi çıkardı ama kabul etmedim. Aşırı ısrarına dayanamadım yarın inşaallah Citroen Berlingo Active Plus ya da özellikle Siyah Doblo Premio Plus Comformatik Grey için başvuruda bulunacağız. Gerek burada gerekse internet ortamında okuduğum yorumlara rağmen hafif ticari araçlar içinde hayalimdir Doblo Premio. Bu nedenle imkan olursa hakkımı Doblo'dan yana kullanmak istiyorum...
Şimdiden hayırlı olsun, Allah ağız tadı ile güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.
Herkese selamlar.Öncelikle iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim.Toplamda 7 farklı marka, ikinci el de dahil olmak üzere 19 danışman, 3 defa kur farkı zammı, 3 kredi firması ile cebelleştikten sonra Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun ki yarın yada perşembe günü imzayı atıp Tuscon'u verip Dobló Premio Plus, 1.6 Multijet, 105 Hp, 6 ileri vitesli, sedefli siyah, grey paketli aracımızı Cumartesi teslimatlı alacağız.Hepimizin gözü aydın olsun arkadaşlar
Hayırlı olsun. Geç olsun, güç olmasın. Araç değerlendirmelerinizi beliyoruz.
Hayirli olsun abi. Allah gule gule kazasiz belasiz binmeyi nasip.eder insallah.
Abi hayırlı olsun . Kazasız belasız güzel günlerde kullanın .
Hayırlı olsun allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
Hepinize teşekkürlerimi sunarım sağolun arkadaşlar.Görüştüğüm Fiat bayileriyle anlaşamayınca ikinci el Caddy almaya karar verdim. Birmot Tuscon'un devrini almayıp vekaletle satış gerçekleştirmek isteyince Dobló'dan vazgeçtim. Doğuş oto önce aracı satın alıp sonra Caddy'i veriyor olduğu için Caddy'e yöneldim. Avek AŞ'de gördüğüm Böğürtlen Mor'u Caddy ben sıfıra yönlendirdi.Doğuş Esenyurt'un verdiği 34 bin liraya karşı Doğuş Maslak 29 bin verdi Dobló ve Caddy için çekeceğim kredi tutarı 50 bin lira. 36 ayın sonunda Caddy için Dobló'ya göre 7.500 TL fazladan kredi farkı ödemem gerekecekti. Caddy Trendline baz model 65.900 Dobló Premio Plus metalik renk dahil 63.000 TL. Caddy 15 bin Dobló 20 binde bir servise giriyor. Dobló 1.6 motoru ile Caddy'nin 2.0 motoruna göre vergi avantajı sağlıyor. Doğuş Maslak, Avek derken VW Mez'den almaya karar verdim. Her konuda anlaştıktan sonra bana imzalamam için mail adresime sözleşme gönderdiler. Araç alım sözleşmesi değilde sanki "istersek donunuza kadar alırız" sözleşmesiydi. Sözleşmeyi okuduktan sonra elimde ki bütün Caddy fiyat tekliflerini çöpe attım ve tekrar Dobló'ya yöneldim artık. Allah'ın izniyle İnşaallah bu hafta bu iş bitecek
İş yılan hikayesine dönmüş ama inşallah sonu hayırla bitecek
Abi imzalayacağı evrakı okuyan nadir kişilerdensin. Herkese ders olsun