0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar yorumlarınızı tek tek okudum. Sağolun varolun hepiniz. Yaşadığım sıkıntı kredinin ihtiyacım kadarının çıkmaması. DOD'dan 2011 model Jetta 1.2 TSI Trendline 40 binde opsiyonlattım. Pazartesi başvuruda bulunacağız artık.
Yengen geçen gittiğimizde ben bu Jetta'yı çok sevdim dediği için en son buna karar verdim Babamın maaş aldığı bankanın Pazartesi vereceği habere göre Jetta'ya karar vereceğim. Dediğin gibi gerçekten kafamı dinlemeye ihtiyacım var. Galiba
Abi Dod a baktim sanirsam soyledigin araba siyah 1.2 tsi 41 binde olan. Araba resimlerde guzel duruyor. Sanirsam sag sol camurluk degisik on kaput boyali. Fiyat olarak site fiyatimi yoksa indirim yaptilar mi ?
İyi ki doğdun ÖZCAN iyi ki doğdun Hayırlı uğurlu olsun inşallah, Allahu teala gönlüne göre nasip etsin
Özcan bey merhaba:Öncelikle Tuscon aracınız için geçmiş olsun diyorum,Sonraki araştırma ve tercihleriniz içinden Fiat hariç hepsini düşünebilirsiniz bence.Hayırlısı olsun iyi günler
Ön iki çamurluk değişmiş kaput boyalı. Satılan her aracın kuaförü yapılıp teslim ediliyor. Temizlenmemiş olmasına rağmen pırıl pırıl araba.Fiyatta esneklik var indirim yapacaklar hatta ekstra indirim koparmaya da çalışacağım.Teşekkür ederim de adımı söylerken neden bağırdın Murat bey Naci abi merhaba. İyi dileklerin için teşekkür ederim. İstenmeyen bir olay yaşadık maalesef Fiat için neden olumsuz görüş bildirdin?