0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi eline sağlık .
@Mahmut M.Dalı (9008) arabanın tamamını tavan dahil 45 dakikada bitirdim. Wax'a göre hem çok çabuk hem de yorulmadan bitirdim Dün yağan yağmurda pencereden baktığımda ki görüntü süperdi
Memnunmuyum açıkçası bilmiyorum. Tamam güzel boncuklanma oluyor ama temizlik kir tutma/ma anlamında ne yararı olacak onu bilemiyorum
Abi onuda zaman gösterecek. Tapatalk kullanarak Isırılmış Elma aracılığıyla gönderildi
Veli bey açıklamalarınız için teşekkür ederim. Berlingo Active Plus'a da baktım. Berlingo alacak olsaydım cam tavanlı bir birinden bağımsız üçlü arka koltuk seçenekli alırdım. Fiyat, fayda, servis, yedek parça, vade oranı gibi birçok kriter bir araya gelince ve zaten gönlümde yatan Dobló olunca alımı bu şekilde gerçekleştirdim. Konu dışı ama şunu da belirtip sormak istiyorum size. 2005-2010 arası Partner ve Berlingo'larda torsiyon sıkıntısı çok yaşanıyordu. Özellikle sol arka teker üstten sağ içe eğri duruyordu. Tamir seti 150 TL iken işçiliği 450-500 'ü bulabiliyordu. Sizin Berlingo'da böyle birşey oldu mu hiç?
Okan eski kasa derken kaç model yılından bahsediyorsun?
2010 yılında hem 2006-10 arası üretilen D2 kodlu hemde 2010-15 yılları arasında üretilen D3 kodlu Dobló var.D2'de makas var D3'de ise makas yok(sanırım). Aradaki fark böyle gibi.Araba yüksek olduğu için dediğin tepe üstünde oturma hissi vermesi normaldir.
Yükseklikten ziyade arabanın koltukları nedendir bilmem mermi gibi çok sert makas olayı yük atılınca yeni kasanın lastikleri ayrılıyor sanki kamberli honda gibi eski kasalarda bu durum yok,bu arada güle güle kullanın allah kaza bela vermesin
Tekrar hayırlı olsun Özcan bey araç parlamış. :)Babam kendi kullanmıyorda bu tarz araçları seviyor inip binmesi rahat oluyormuş yaş ve kilodan dolayı.