0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dell laptopu ben daha çok iş çevresine sattığım için listeye yazmamıştım. Tavsiye'de bulunan arkadaşlar olmuş, o zaman şunu da ekleyeyim..Dell Latitude serisi alırsanız kesinlikle işinizi görecektir. İnspiron serisi tofaş serisi diyebilirim..Ve Dell için en büyük artı , yerinde garanti'si var,bozulduğunda müşteri hizmetlerine bilgi veriyorsunuz,malzemeleri alıp geliyorlar Şahit oldum, anakart dahi bozuk olsa gelip müşteri yerinde değiştirip gidiyorlar..Kesinlikle büyük kolaylık,büyük hizmet..
Latitude'un farkı nedir? Benim aradığım fiyatta latitude özellikleri de düşük sanırım.Bir de bu servis Türkiye'nin her yerine gidiyor mu?
Tavsiyeleriniz ve paylaştığınız güzel bilgiler için teşekkür ederim tekrar. Bir yandan fikirlerinizi alırken bir yandan da telefonumla internette bilgisayar modellerine bakmaya devam ediyorum. Detaya girdikçe arayışlar da güncelleniyor. Şimdi mümkünse HQ işlemcili, 16 GB'a kadar ram desteği olan 8 GB ram bellekli, SSD diski olmasada bir süre sonra kolayca alıp takılabilecek bir makine arıyorum.Şu ürün hakkında yorumunuzu alabilir miyim:http://www.hepsiburada.com/msi-cx62-6qd-234xtr-intel-core-i5-6300hq-2-3ghz-8gb-1tb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-BD602163Freedos olmasından ötürü hesaplı, performansı yüksek bir bilgisayara benziyor.Bu arada marka tavsiyelerinizde MSI adının pek geçmemesi piyasasından mı yoksa bilinen bir olumsuzluğundan ötürü müdür?Bir de baktığım bilgisayarlardan birinde (Toshiba) 8 GB SSD olduğunu gördüm. Bu kadar alan en azından işletim sistemini kurmaya yetiyordur değil mi?
Arkadaşlar bu ssd yi laptopta express yazan büyük bir boşluk var paraya takabilir miyiz aparat vs bir şeyle. Buraya kart gibi bir şey takılıyor galiba hiç kullanmadımExpress cart mış adı
Bir de baktığım bilgisayarlardan birinde (Toshiba) 8 GB SSD olduğunu gördüm. Bu kadar alan en azından işletim sistemini kurmaya yetiyordur değil mi?
Yerinizde olsam artık Freedos bir makine almam, Win10 Redstone ile şu an neredeyse bütün KMS ve Loader Crack'ler bir süre sonra geçersiz oluyor Windows 7 kullanırım derseniz orasını bilemem MSI da dizüstü ürünlerinde kaliteli ancak bana kalırsa "araç piyasasının Jaguar'ı" gibi, herkes gıpta ediyor ama çok az kullanıcı tercih ediyor, nedenini bende bilmiyorum.Ek olarak SSD terfisi bazı makinelerde sandığınız kadar kolay olmayabiliyor, özellikle SSHD kullanan makinelerin bir çoğunda artık Bios SSHD diskin önbellek bölümünde bulunuyor, ilgili markanın servisleri dışında kopyalanamıyor hatta bazen kendileri bile kopyalayamıyor dolayısı ile makine açılmıyor.
Detaya girdikçe arayışlar da güncelleniyor. Şimdi mümkünse HQ işlemcili, 16 GB'a kadar ram desteği olan 8 GB ram bellekli, SSD diski olmasada bir süre sonra kolayca alıp takılabilecek bir makine arıyorum.
Talat Express Card yuvasından SSD (yada depolama birimi) taksan bile bir çok bios başlangıç diski olarak seçtirmez, sebebi bildiğim kadarıyla güvenlik.Ayrıca Express Card yuvasının veri yolu hızı SSD için uygun değil, hee Express Card yuvası için SSd var mı? dersen yok ama çeşitlik şekillerde depolama birimi olarak kullanılabiliyor.
CASPER: BEDAVA Verseler ALMAM;Asus Belirttiğiniz Model Çok Arıza Yapan Seri Tavsiye EdilmezHaricinde Ne Amaçla Kullanacağınız Önemli İş Amaçlı Kullanacaksanız LENOVO THINKPAD Serisi ŞİDDETLE Tavsiye EdilirHaricinde Oyun da Düşünürseniz Ek Olarak Dahili Ekran Kartı Olan Serilerden Alabilirsiniz.DELL LENOVO Sizi Utandırmaz Yolda BırakmazSyg
Asus Flipten mi bahsediyorsunuz? Ne gibi arıza çıkarıyor?Thinkpad serisi özellik olarak güzel ama tasarımını ve klavye içine yerleştirilen fare joystiğini beğenmedim. Yine de düşünülebilir. Ama sanırım win 8 ile satılıyor ve yükseltme süresi de bitti. Thinkpad'in e550 modeline baktım. Tavsiye ettiğiniz modeli var mı?
Halihazırda Windows 8'den Windows 10'a lisanlı yükseltme yapılabiliyor.Şu anda kullanılan bir açık var ama Microsoft bunu ne zaman kapatır yada kapatır mı işte bu bilinmiyor ama yükseltme yapabilirsiniz.
Windows 7'den yükseltme olmuyordu, 8'de durum farklı mı diyorsunuz?@Ufuk Sönmez (16363) bey linkini koyduğunuz Dell ikisi bir arada bilgisayarı beğendim. Ssd diskli olması tablet modu full hd ekranı ile güzel görünüyor. Mobil siteye özel %10 daha indirim var yazıyor yani 2600 liraya gelecek. Ama tek bir yanını beğenmedim o da paylaşımlı ekran kartı kullanması. Sırf bu yüzden o paraya değmez gibi geliyor. http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_dell-por-%C4%B1ns-15-7568-15-6-in%C3%A7-dokunmatik-ekran-core-i5-6200u-8-gb-256-gb-ssd-windows-10-ikisi-bir-arada-1161560.html@Bülent Sertkol (1829)Bilgisayar işini uzun süredir yapıyorsunuz anladığım kadarıyla, dükkanınız hangi ilde? Ayrıca internet satış siteniz mevcut mu?
Şu anda Windows 7'den de Windows 8-8.1'den de yükseltme yapılabiliyor.Ne zamana kadar sürecek bilinmiyor ama yapmak mümkün.
Normal yollardan olmuyor çünkü önceki bilgisayarımda denediğimde Microsoft sitesinde son ücretsiz yükseltme tarihi olarak 28-29 temmuz gibi bir gün yazıyordu. Başka nasıl bir yolla yükseltme yapılıyor bilmiyorum. ... Birkaç gündür bilgisayar seçmeye çalışıyorum. Son aşamada dikkatimi çeken başka bir bilgisayar çıkmazsa şu ikisi arasında kaldım:http://www.hepsiburada.com/asus-flip-tp501ub-cj051t-intel-core-i5-6200u-2-3ghz-2-8ghz-8gb-1tb-15-6-hd-tasinabilir-bilgisayar-p-BD602117http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_dell-por-%C4%B1ns-15-7568-15-6-in%C3%A7-dokunmatik-ekran-core-i5-6200u-8-gb-256-gb-ssd-windows-10-ikisi-bir-arada-1161560.htmlOrtak özellikleri:8 gb ddr3 ram15,6" ekranTablet modu ve dokunmatik ekrani5 6200u işlemciWindows 10Dell'in artıları:256 gb SSD1920x1080 FHD ekranAsus'un artıları:2 gb harici ekran kartıEkran kartı sonradan eklenen birşey değil ama SSD için bu mümkün.Siz olsanız seçiminiz hangisi olurdu? Ya da bu bilgisayarların donanımlarını da taşıyan benzer başka marka model tavsiyeniz var mı?