0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynı çıkmadı değerler. Mesela kapağın üst kısmında bir yerde 270, bir yerde 290 Toyota Corolla yazısının olduğu kısımlarda daha düşük değerler çıktı. Zaten arabanın kalan kısımlarında aynı değerler çıktı birebir. Yarın servise gideceğim bakalım.
Arkadaşlar herkese merhaba. 2015 1.33 Corolla aracımı Avcılar Sonkar'dan 0 km olarak aldım. Arabada hata boya hibirşey yok diye bliyordum. Ama bugün arabayı alacak arkadaşın ustası boya ölçüm cihazıyla ölçüm yaptığında bagaj kapağının komple boyalı olduğunu sökülüp boyandığını söyledi. Boya Kalınlığı arabanın her yerinde 110-120 değerlerinde çıkarken bagajda 280-290 çıktı. Ben de satmadan önce yarın hem kendi ustama hem de Sonkar'a gideceğim bakalım çakallar ne diyecekler? Acaba cihazda bir hata var mı diye de düşündüm bu arada. Toyotanın zaten donanım fakiri ve Motorsuz araba sattığını öğrendik zaten de bunu da beklemiyordum. Şimdi kimse de çıkıp 1.6 Corolla şöyle böyle demesin. İlk defa başıma geldi böylesi, hani daha önceden de duymuştum 0 araba alıp boyalı çıkanlar falan da başa gelince şok oldum.
Bayiye gidip anahtarı masaya atardımE6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi