0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tamam da mehmet kardes bu araç fabrikadan geçerken kalite kontrol den geçiyor.Aracin bir eksigi var ise gecmiyor dur herhalde.Fabrikadan çıkarken iki kat boya atildigini bilmiyorlar mi.Sonuçta burasi diger yerlere göre fazla boyanmis.bu sekilde bayiye giderken bayi bilgilendirilmiyormu.Yada bayide tirdan inerken birşey oldu belkide o sekilde boyandi.Namuslu bayilee bunu söylüyor.Ortada üretimden kaynaklanan bir sıkıntı var ise bunu alan kişi bilgilendirilmwliydi.Ha bu bir kusurmudur bence kusurdur.Fabrikasyonda olsa orasinin normal değeri maksimum 150.mikron ise iki katı çıkması kusurdurLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi görüşleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Dediğiniz gibi dese ki bu arabada şöyle bir hata var, fiyatı da 1000-2000 TL indirimli, alacak olan adam ona göre alır veya almaz. Satarken de dersin şurasında boya var. Bir de yönetici arkadaşımız ilk açtığım başlığa provokasyon gibi bir açıklama yapmış. Adam kazıklamak güzel, söyleyince mi yanlış oluyor anlamadım açıkçası. Arabayı 500 lira aşağıya verirsin gider, benim demek istediğim müşteriyi enayi yerine koymalarıdır.
Evet arkadaşlar bugün adı geçen bayiye gittim. Kendileri de ölçüm yaptılar. Kendi ustaları da arabanın bagaj kapağının sökülüp boyandığını civatalarda tornavida izi olduğunu teyit etti. Yazılı Belge verdi satış müdürü olan kişi arabanın bagajındaki boya miktarı fabrikasyon olarak değerlerin üzerindedir, boyada kabarcıklar ve tozlar mevcuttur diye. Hatayı kabul ediyorlar ama neymiş yok 1 yıl geçmiş de bilmem ne falanlar filanlar. Dava açın gibi akıl verdi aklı sıra. Dedim merak etme senden akıl almaya ihtiyaç yok, Toyota Türkiye Genel Müdürlüğe yazı yazdılar, yarın cevap gelecekmiş. Hee bir de isterseniz biz satalım aracı dediler, ben de arabayı bana sattığınız fiyat bu verin parayı arabayı ne yaparsanız yapın dedim. Öyle olmazmışmış. Dedim kardeşim boyalı arabayı 0 diye satarken güzel, kusuru kabul ediyorsun ama kıvırıyorsun. Cevap yok tabi. Bakalım dava açarım büyük ihtimalle. Hani burada bazı arkadaşlar Toyota öyle güzel böyle güzel diyorlar ya görsünler işte..
Tamam kardeşim Toyota 10 numara, bayiler de keza öyle, devlet memuru adamım kimseye yalan borcum da yok 1 parça boya için, 2. el alsam bu kadar sorun etmem zaten. Kusuru zaten kendileri de kabul ediyorlar ama yapacak birşey yokmuş. Benim kızdığım nokta bu.
Yani beklenmedik bir durum burada bayi kusuru var. Ama herzaman yapacak birşey vardır.Mahkeme sürecini beklerken, sonkarın yeri nasıldır bilmiyorum ama tam karşısına çekin aracınızı yazın üzerine sonkar boyalı araçları 0 diye satıyor diye en azından biraz siniriniz geçer.