0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet arkadaşlar bugün adı geçen bayiye gittim. Kendileri de ölçüm yaptılar. Kendi ustaları da arabanın bagaj kapağının sökülüp boyandığını civatalarda tornavida izi olduğunu teyit etti. Yazılı Belge verdi satış müdürü olan kişi arabanın bagajındaki boya miktarı fabrikasyon olarak değerlerin üzerindedir, boyada kabarcıklar ve tozlar mevcuttur diye. Hatayı kabul ediyorlar ama neymiş yok 1 yıl geçmiş de bilmem ne falanlar filanlar. Dava açın gibi akıl verdi aklı sıra. Dedim merak etme senden akıl almaya ihtiyaç yok, Toyota Türkiye Genel Müdürlüğe yazı yazdılar, yarın cevap gelecekmiş. Hee bir de isterseniz biz satalım aracı ded iler, ben de arabayı bana sattığınız fiyat bu verin parayı arabayı ne yaparsanız yapın dedim. Öyle olmazmışmış. Dedim kardeşim boyalı arabayı 0 diye satarken güzel, kusuru kabul ediyorsun ama kıvırıyorsun. Cevap yok tabi. Bakalım dava açarım büyük ihtimalle. Hani burada bazı arkadaşlar Toyota öyle güzel böyle güzel diyorlar ya görsünler işte..
Tabi önceki mesajda yazmıştım Avcılar sonkar Toyota
Evet arkadaşlar bugün adı geçen bayiye gittim. Kendileri de ölçüm yaptılar. Kendi ustaları da arabanın bagaj kapağının sökülüp boyandığını civatalarda tornavida izi olduğunu teyit etti. Yazılı Belge verdi satış müdürü olan kişi arabanın bagajındaki boya miktarı fabrikasyon olarak değerlerin üzerindedir, boyada kabarcıklar ve tozlar mevcuttur diye. Hatayı kabul ediyorlar ama neymiş yok 1 yıl geçmiş de bilmem ne falanlar filanlar. Dava açın gibi akıl verdi aklı sıra. Dedim merak etme senden akıl almaya ihtiyaç yok, Toyota Türkiye Genel Müdürlüğe yazı yazdılar, yarın cevap gelecekmiş. Hee bir de isterseniz biz satalım aracı dediler, ben de arabayı bana sattığınız fiyat bu verin parayı arabayı ne yaparsanız yapın dedim. Öyle olmazmışmış. Dedim kardeşim boyalı arabayı 0 diye satarken güzel, kusuru kabul ediyorsun ama kıvırıyorsun. Cevap yok tabi. Bakalım dava açarım büyük ihtimalle. Hani burada bazı arkadaşlar Toyota öyle güzel böyle güzel diyorlar ya görsünler işte..
konuda çok haklı olabilirsiniz. ancak dava dahi açsanız birşey elde edebileceğinizi zannetmiyorum. satın alındıktan 1 yıl sonra olabilecek bir kazadan sonra kapağın sanayide boyatıldığını savunabilir, çok da kabul görür bir sebep.
Pardon da benim işim gücüm yok, size veya başka birine samimiyet ispatı yapacak değilim. Ayrıca siz tanımadığınız kişiye dostum falan diyemezsiniz. Kimseden terbiye öğrenecek de değilim bu saatten sonra. Yaşadığım olayı aktardım sadece. Bundan sonrası için bakacağız artık, dava açacağım tabi ki, daha da uzatmak istemiyorum. Polemiğe gerek görmüyorum açıkçası..