0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Biraz daha fazla empati yapılmasını şahsen tavsiye ederim.
Diğer bir husus da; bir çok ARKADAŞIMIN da belirttiği gibi bagaj kapağındaki boya ile aracın kalitesi, beğenilmesi arasında ne alaka var. Bu tür hasar, onarım ve boya olayları maalesef ülkemizde sıkça rastlanan olaylar. Bu tür kişilere, bayilere dayalı olumsuzluklar buradaki TOYOTA kullanıcıları ve TOYOTA seven arkadaşlara "Toyota'yı beğenenler görsünler bakalım" gibi bir yorum yapmanızı haklı gösteremiyor.Şimdi bu yorumuma da kimbilir nasıl bir cevap verme ihtiyacı hissedeceksiniz. Ama bence biraz da yazılanları düşünün derim.
Seyit Güvenç Bey, normalde cevap vermeyecektim yalnızca şunu söyleyeceğim size, ben ne yazdığımı ne anlama geldiğini gayet iyi biliyorum merak etmeyin. Haksızlığa gelemeyen bir yapım var. Önceki yazılarımda da görmüşsünüzdür. Ne demişim, ilk defa araba alıp satmıyorum. 27 yaşındayım bu 3. arabam. İlk kez 0 araba aldım bu olay geldi. Kendi kusurum olsa zaten vaktimi harcamam ben vurdum derim. Zaten Adam olan da gitmez heralde.. Kınıyorum lafınız ise komik sadece, genel olarak geçmiş olsun diyen arkadaşlara teşekkür ederim. Forumu bırakma konusunda da tavsiye için sağolun da o da benim kararım olsun.
Şimdi böyle yazınca kendinizi haklı çıkardığınızı sanıyorsunuz herhalde.. Yaş mevzusuna hiç girmeyin bence, bir de dalga geçtiniz gibi geldi bana.. Büyük araba tecrübeniz Vs. Teknik olarak 0 km bir aracın boyalı olmasını bilmemem normaldir diye düşünüyorum. Size göre normal ise o da sizin probleminiz, demek ki kazıklanmayı normal görüyorsunuz belki bilemem. Bu arada büyük harfle yazınca bana bağırmış mı oldunuz şimdi? Burada herkese laf yetiştirecek vaktim yok, bence "siz" yazdıklarımı bir daha okuyun...