0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
herkese ilgisi ve yorumları için sonsuz teşekkürler.Sesi şuan youtube yükledim aşağıdaki linkten dinleyebilirsiniz.Yorumlarınızı bekliyorum.https://www.youtube.com/watch?v=e2mnAtm8fHk&feature=youtu.beSelamlarZeynep
Rulman sesi gibi. Çok fazla gelmiyor mu? Allah korusun rulmandan bu kadar ses çıkıyorsa çok tehlikeli
Valla açıkçası 6 kez girdik servise 10000 bakımında bile frenlere bir takım işçilik yapmışlar ama sorun hala devam ediyor.Ayrıca yeni kasa ile ilgili diğer problemleri de aşağıdaki gibi özetlemek istiyorum1) kışın kol dayama olduğu bölümden direk soğuğu alıyordu alttaki ısı yalıtımı berbat2) daha 5000-6000 km den sonra sağ önden ses gelmeye başladı, aracın anahtar ucundaki anahtarlığı zırıl zırıl öttüren bir ses.3) 10000 km bakımında frenlere pahlama falan yapılmış, frenlerden ses geliyor dedim.Yani fren yapınca duyulan ıslık sesi, 500 km falan yapınca düzelir dediler,3000 km yaptım hala frenler ötüyor.4) Ve en önemlisi 500 TL lik ilk bakımda 10 TL lik hava filtresini bile değiştirmeyip hava tutup eski filtreyi takmışlar. Neymiş efendim ekstra masraf çıkartmak istememişler.Allah aşkına 0 km arabanın 10000 km bakımında 500 TL lik ne işlem yapılabilir, motor yağı değişimi haricinde Bu iş artık çözüme değil inada bindi.Teşekkürler,Zeynep
@Ufuk Sönmez (16363) ne der acaba bu konuda?