0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
E ben boşunamı aylar önce "Üyeler kendileri hakkında bilgileri neden tam olarak yazmıyorlar" konulu bir başlık açmıştım.Burada haklılığım ortaya çıkmış oldu.Herkes yazsa dediğin gibi Emre herkese mesaj atar,davet eder katılım çok olmasını sağlarız.
ya ilk önce 2- kişi bile olsa ilk once her ıl kendı bulusmasını yapsın sonra 3-4 ıl bı hafta sonu bulusması olsun sonra 1-2 yıl ıcerısınde yılın bulusması olsu ortak bı yerde hepımız bulusalım ? boyle yaklastım konuya ama bılmıyorum benım fıkrım
Güzel söylüyorsunda herşey keşke planlandığı gibi gitse.Kriz yüzünden bir çok üyemizde sıkıntılar mevcut.Hakeza öğrenci olan ben Çoğu imkan meselesi, imkanlar atlatıldığında kişinin o anki durumu müsaitse de gelme isteği olmayınca ne buluşma oluyor ne bi aktivite
Türkay, senden beklemezdim bunu. Neyse ben düzelttim.
Türkay'ın gazıyla konuya atladım. Ancak detay göremedim. Konu çok karmaşık olmuş, Allah rızası için özetleyende olmamış. Anladıklarım, merak ettiklerim;1- Toplantı 8 martta olacak (anlamamak için salak olmak lazım )2- Ankara'da olacak ve belki de tüm illerde ayrı ayrı olacak (ne mutlu bana )3- Piknik tarzı olması düşünülüyor, çeşitli yer önerileri var.4- Umutsuzluk ve ilgisizlik var (istenmeyen durum)---1- Eşler ve çocuklar toplantının neresinde olacak2- Kim kimi nasıl tanıyacak, organizasyon planı ne?3- Rakamlardan haber verecek olan var mı?4- Ben kimim, burda ne işim var, sizleri tanımıyorum, neden toplantıya gelmeliyim 5- Ne olacak bu cimbomun hali
Türkay ne oldu arkadaşım cimbom konusundan uzak duruyor gibisin