Gönderen Konu: 8 Mart Türkiye Buluşması  (Okunma sayısı 13557 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
8 Mart Türkiye Buluşması
« : Ocak 26, 2009, 13:28:00 »
   Merhaba değerli arkadaşlar.Bir Ankara-İstanbul-İzmit-İzmir  buluşması daha geride kaldı.Mart ayı içinde buluşma tarihi belirlemek için bu konuyu açtım.Bu sefer daha çok katılım için,bu kadar erken çalışmalara başlıyoruz.Ve diğer şehirlerdeki arkadaşlarında aynı tarihte toplantı düzenlemelerini bekliyoruz.Benim önerim şimdilik 8 yada 14 Mart olarak etkinlik düzenlemek.8 Mart Dünya Kadınlar günü,14 Mart ise Tıp bayramı.18 Ocak tarihli toplantımızı eğer Autoshow dergisinde yayınlatabilirsek,bu önerdiğim iki tarihten bir tanesinde medyadan birilerinide davet edebiliriz ve iştirak ederler diyede düşünüyorum.Gazetedeki haberi bir düşünün."Tamamı erkeklerden oluşan TCTR forum sitesi üyeleri,kadınlara karşı yapılan şiddete bir dur demek için bir araya geldiler " gibi örneklersek...
  Evet bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.Daha farklı bir projesi olan burada bizimle paylaşsın.Tabiiki şunuda unutmamak gerekir ki Autoshow dergisi yayınlamadı diye başka yayın organlarıda yayınlamayacak diye bir kural da yok.Değilmi arkadaşlar?Haydi klavyelerin başına
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Toyota Club Türkiye

8 Mart Türkiye Buluşması
« : Ocak 26, 2009, 13:28:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Özcan abi bende bu konuyu bekliyordum acaba neden açmadı hala diye:) Mart ayının sonunda boşluğum var sadece Mart olması kötü oldu benim için ama ilerleyen tarihlerde netleşir diye düşünüyorum olmadı bir günlüğüne gelirim artık sizinle tanışabilmek için. Benim tek isteğim araçlara buluşmadan önce logomuzu yapıştıralım saygılar...
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
özcan abi çok mantıklı geldi 8 mart buluşması..o dediğin başlık da kadın dergilerinde bile atılabilir..8 mart buluşması müklemmel bir fikir, erkek-kadın-araba dergilerine ve gazetelere söylenir bu haber.. benden tam destek abi
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
  Eyvallah arkadaşlar.Aslında akşam eve geldiğimde henüz bir tek mesajın bile yazılmadıgını gördüğümde hayal kırıklığı yaşamıştım.Gerçi zaman daha çok ama...Arkadaşlar müsait olunca bişeyler yazarlar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Merak etme abi bir günlüğünede olsa geleceğim xD baktık olmuyor Türkay sen ben takılırız artık ne yapalım :P
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
  Haklısın Özcan, yavaş yavaş program yapmak lazım. Bakalım ne fikirler çıkacak. Öncelikle değişik şehirlerden gelecek arkadaşların geneline neresi uygun onu belirlemek lazım. Şu anda Kartepe ya da Sapanca fikirleri var. Diğer fikirleride alabiliriz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Özcan bey haklısınız tarih ve konu çok iyi
Antalya daki üyelerde çoğalsa da bizde toplansak :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
  Ben her ilde bir organizasyon yapılması taraftarıyım.Daha fazla şehir ismi,geniş kapsamlı bir katılım daha ses getirir kanısındayım.Bu başlıkta yazılan şehirler dışındakilerde de olursa (üç-beş kişi olması da yeterli) daha güzel olur...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
  Ben her ilde bir organizasyon yapılması taraftarıyım.Daha fazla şehir ismi,geniş kapsamlı bir katılım daha ses getirir kanısındayım.Bu başlıkta yazılan şehirler dışındakilerde de olursa (üç-beş kişi olması da yeterli) daha güzel olur...
İyi güzel antalya da da olsun ama kaş kişi varki sitede antalyadan benim bildiğim 2 kişi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Türkiye buluşması mı yapsak Ankara'da  :wacko:
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
Türkiye buluşması mı yapsak Ankara'da  :wacko:
  Şimdilik hayalden öte bir şey.İnsanlar kendi şehirlerinde ki buluşmaya gelmiyorlar,kaldı iki Türkiye buluşması için Ankaraya gelecekler.D.Bakır 11,Kayseri 5,Antalya 7,İstanbul 5,İzmit 4,İzmir 7,Bursa 4 saatlik yol bunlar.Kimse kalkıpta gelmez Ankara'ya..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
katılım minimum düzeyde olur ortak buluşmada, millet özcan abinin dediği gibi kendi ilindeki buluşmaya gelmiyor, gelemiyor, günübirlik farklı bir ile gitmez millet.. şahsen ben de günübirlik buluşmaya çok sıcak bakmam..3-5 saatlik buluşma için 3-5 saat gidiş bir o kadar da dönüş yolunu artı benzin parasını çekemem :) her ilde buluşma fikri güzel, 2 kişi de olsa buluşma olmalı, ses getircek bir konu, ses getircek bir katılımla desteklenirse mükemmel olur..ben erkek ve araba dergilerinden çok kadın dergilerinden destek bekliyorum
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
Paparazi bir asker arkadaşım var.Yasin.Onu ararım gerekirse..Dergisinin adını unuttum ama Yasin nbize yardımcı olur diye umuyorum..Hayırlısı artık arkadaşlar..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Özcan abi benimde ulaşabileceğim kişiler var sanırım emin değilim ama ulaşınca detaylı bilgiyi  veririm ses getiren birşey olsun nede olsa ben ilk defa geleceğim  :hurra: :hurra: :hurra: :hurra:
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
Bence kadın dergilerinin umurunda olmaz böyle bir organizasyon..Autoshow (kapanacak deniyor), Otohaber, Classiccar vs gibi dergilerden başka ilgilenmezler diye tahmin ediyorum.
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Bence kadın dergilerinin umurunda olmaz böyle bir organizasyon..Autoshow (kapanacak deniyor), Otohaber, Classiccar vs gibi dergilerden başka ilgilenmezler diye tahmin ediyorum.
8 mart kadınlar gününde kadına şiddete dur diyen erkek topluluğu :) abi bence kadın dergileri ilgilenir :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Bencede ilgilenirler Umut abi başlık o şekilde olunca mutlaka ilgilenirler diye düşünüyorum
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
   Autoshow deği,Otohaber kapanacak abi.Ama halada bir öneri gelmiş değil tarih için.Evet bence 8 Mart'ta yapalım.Ve mümkünse gündüz saatlerinde olsun..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • rakip firma :D
bu trt de bir program vardı adını çıkaramadım trt 2 de felan çıkıyordu galiba o ilgilenebilir hemde öyle manalı bir günde olursa haber değeri taşır gibi bence