0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ahmet Abi mangal var sucuk köfte tavuk et balık vs menülerimiz var Bir kuzu bağırsağına bunlar değişilir mi Ahmet abi başlıktaki gibi şimdilik ön görüşme bakalım ilerisi ve karar neyi göstericek.
Ahmet senin canın fena kokoreç çekiyor anlaşılan.Ankara'ya gelirsen söz kokkoreç kokkokokoreç (birden şarkını sözlerini yazmaya başladım,pardon) benden.
Ahmet, sana çok iyi bir Kokoreççi ayarladım İstanbulda (bende gittimmi oraya gidiyorum, her yerde yemem kokoreç).
sorun yaptığın şeye bak Aydın abi atla gel Ankara'ya
Arkadaşlar antalyadan bir üye daha kazandırdım 3 oldu sanırım 5i bulsakda bizde antalyada toplansak keşke
Arkadaşlar tarihi hala netleştiremedik, mart ayı nerdeyse geldi ben özcan'ın 8 mart ta piknikli bir ortam fikrine varım. Güzel olur bence
abi izmirde 3le toplandı
dalga geçme ahmet yaa hem 3 değildik 3 corolla vardı (emre ve cağlar abimiz, ben), bir honda civic ( kemal aksüyek abimiz) bir de misafirler vardı, cağlar abi ortağını getirdi, ben de 2 samimi arkadaşımı, kişi sayımız 7 kişiydi corolla sayısı 3tü, yanlış olmaya
EVet diğer şehirdeki arkadaşlar uyuyorlarmı.Beyler pamuk fikirler foruma.Ankara için taaaaa Düzceden fikir geldi.İstanbul,İzmir,Antalya,Kocaeli ve diğer iller de hadi arkadaşlar olmuyor böyle.Sayınız önemli değil.Önemli olan toplanmış olmamız.Bakın bu buluşma kareleri Auto Show dergisine gönderilecek.Biraz gayret ve emek bekliyorum hepinizden.LÜTFEN