0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kocaeli macı kac kac bıttın bılen varmı ?
8 MART ANKARA BULUŞMASIYER:Göksupark EryamanZAMAN:8 Mart 2009 SAAT:14.00KATILIMCILAR (alfabetik sıraya göre):1-Adil ULUTAŞ (arayıp bilgi vereceğim)2-Ali YILDIRIM (listeye yazdım ama bir sürpriz olmazsa ?? )3-Alper SINAV4-Bekir ARTIRAN5-Erhan BARMAN6-Gökhan GÖNÜL7-Özcan MUSAOĞLU +1 (Emre GÜRÇAY Volvo C70)8-Türkya SARIKAYA +29-Umut ÇELİKEL
Tutanmı var.ATla gel,Corolla ile gel.İstersen Düzce Güven ile gel.Zaten Göksunun önünden geçiyor.. )
Ama ben tüm arkadaşların kalitesine inanıyorum ve gördüm, tabikide ileride ailece buluşmalarda (bekarlarda gelebilir tabi) yapabilmeliyiz bence.
Sen bilirsin kardeş.Biz buradayız.İstediğin zaman çık gel.. Ayrıca sınavlarında başarılar.Allah zihin açıklığı versin...
Ahmet, sen Eskişehirdemi okuyorsun? Hangi üniversite ve bölümde? Benim Kayınço da orada okuyorda.
nedense buna ben de güveniyorum, çok elit bir ortam bence, insanlar da çok kaliteli, seviyorum sizi ToyotaClubTR 'aktif' üyeleri
Pardon Ahmet, çok özür dilerim. Hafızam çok iyidir aslında ama bazen çok dalgın olabiliyorum. İki balık karşılaşmış biri diğerine,-balıkların hafızası 3sn. dir biliyormusun demiş.öbürü-ne 3 sn. dir? demiş.diğeri- ne, ne? demiş.
8 MART ANKARA BULUŞMASIYER:Göksupark EryamanZAMAN:8 Mart 2009 SAAT:14.00KATILIMCILAR (alfabetik sıraya göre):1-Adil ULUTAŞ (arayıp bilgi vereceğim)2-Ali YILDIRIM3-Alper SINAV4-Erhan BARMAN5-Gökhan GÖNÜL6-İsmail AKTAŞ7-Özcan MUSAOĞLU8-Türkay SARIKAYA9-Umut ÇELİKEL
Özcan bey haklısınız tarih ve konu çok iyiAntalya daki üyelerde çoğalsa da bizde toplansak