Gönderen Konu: 8 Mart Türkiye Buluşması  (Okunma sayısı 13555 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Ynt: 8 Mart Türkiye Buluşması
« Yanıtla #120 : Şubat 24, 2009, 16:22:48 »
bu arada ben Toyota ile gelemeyebilirim, yeni akü almam gerekiyor ama kullanmadığım için arabayı boşuna almak istemiyorum
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #120 : Şubat 24, 2009, 16:22:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #121 : Şubat 24, 2009, 16:32:20 »
bu arada ben Toyota ile gelemeyebilirim, yeni akü almam gerekiyor ama kullanmadığım için arabayı boşuna almak istemiyorum

Yok daha neler site yöneticisi toyota ile gelmeyebilirim diyor, imam Toyota'ya ile gelmezse cemaat hangi marka arabalar ile gelir  Allah bilir
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #122 : Şubat 24, 2009, 16:50:26 »
imam da olduk ya, iyi valla :D
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #123 : Şubat 24, 2009, 22:56:10 »
İmam GAZlarsa Cemaat NOSlar :D
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #124 : Şubat 24, 2009, 23:50:47 »
Toslamasin da   :lol:
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #125 : Şubat 24, 2009, 23:55:47 »
Kocaeli ! ! !

Kocaelide de yapıalcak olan 8 Mart Aktif ToyotaClubTR buluşmasındaki aktivite fikrim Kartepe veya Yuvacık da mangal yapmak, sohbet etmek, çay içmek...

Buluşma yeri olarak:Carrefour otoparkı üstü
Buluşma saati:10:30

Toplanıldıktan sonra kişi sayısına göre malzemeler alınacak.Ve program yerine çıkılacak.

Farklı fikirleri olan bildirsin.

1-)Emre ACIK
2-)...

Gelecek olanlar bu listeyi kopyala yapıştır yaparak isimlerini devam ettirsinler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • saygı bizdenn...
« Yanıtla #126 : Şubat 25, 2009, 00:31:24 »
arkadaşlar otokolik programı çekimlerini arkadaşalarımm düzenliyordu hala devam ediyorlarsa onlardanda yardım isterim..bence her ilde toplatı olsun her ilden iki kişi foto we video çekimi yapsın...site yönetimi bu wideo we resimleri ayıklayıp sitede sunulsun üyelere we kadınlar günü iiyi bi tarih bence...saygılar herkesee..
ben giderim ae 101 le sen vti'yi iteklee...:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #127 : Şubat 25, 2009, 07:45:59 »
arkadaşlar otokolik programı çekimlerini arkadaşalarımm düzenliyordu hala devam ediyorlarsa onlardanda yardım isterim..bence her ilde toplatı olsun her ilden iki kişi foto we video çekimi yapsın...site yönetimi bu wideo we resimleri ayıklayıp sitede sunulsun üyelere we kadınlar günü iiyi bi tarih bence...saygılar herkesee..

Doğukan Bey, W yerine V harfini kullanmanızı tavsiye ediyorum.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #128 : Şubat 25, 2009, 08:38:50 »
  Evet, lütfen Türkçe Dil Bilgisi Kurallarına dikkat edelim.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #129 : Şubat 25, 2009, 11:15:53 »
   Çeşitli illerden gelecek arkadaşlar, bir araya gelip kişi sayısına göre az yakıt tüketen, dizel yada lpg li bir arkadaşlarının arabası yada arabalarıyla toplanıp gidebilirler. Yanlız onlara 1 yada 2 gecelik bir konaklama yeri lazım. Onların taleplerine göre.

Yani şöyle misal;

İstanbul: 9 kişiyiz. Aramızda görüştük 2 gece kalacağız.
İzmit : 5 kişiyiz. 1 gece kalacağız.
Antalya: 3 kişiyiz 1 gece kalacağız.
İzmir : 7 kişiyiz. 2 gece kalacağız
gibi

Trabzon:1 Rize:1 (İkiside ben :)) kimseyide yollayamıyor ve kendimde gelemem zaten (geldimmide aracımla gelmek isterim).

Her neyse, bu şekilde il üyeleri burdan yada özelden mesajlaşıp, telleşip anlaşırsalar ki (her ildende bir temsilci lazım organize için, o ildeki üyelerle talleşip organize etmek için) sorunsuz olarak buluşmaya katılabilirler.

Ve Ankara'da iş size düşüyor Özcan bey. Organize olmuş kişilere bir yer ayarlayıp grup gelecek deyip indirim de sağlarsanız ki (bu Mart'a yetişmez artık bu buluşmayı daha ileri atmak lazım. Sorunsuz olarak hallolması için bence.) kimse madur olmaz. Hem aynı otelde konaklamış akşamşarıda aynı odalarda muhabbete devam etmiş olurlar.

Organize edilirse, gönüllü kişiler bulunursa her ilden (ki bu bence çok zor) çok güzel bir etkinlik olur. Şu halde varsa eğer Trabzon, Giresun, Ordu, Samsun, Çorum illerindeki üye arkadaşları toplaya toplaya gelirim ben. Bu konuda gönüllüyüm. Burdan belirtiyorum şimdi. En az 4 kişi aracıma binecekse bi şe eder, sıkar kasar artık gelirim. Benimle gelmek isteyen tüm Karadeniz Sahil Bölgesindeki arkadaşlara duyrulur. Özelden mesaj geçin telleşip haberleşip organize olalım. gidelim başkentimize... Ha bu arada yönetimden arkadşlarda artık şu stickerları site gelirleri ile yaptırıp bu buluşmaya katılan üyelere dağıtabilirler. Bu da önemli bi konu bence. Ben dönüşte yerel basına bunları yayınlatırım. Forumunda reklamı olmuş olur :) 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #130 : Şubat 25, 2009, 14:28:58 »
doğukan bey son izmir buluşmasında sizin dediğiniz gibiydi olay, benim arabamda 3 kişi vardı, biri ben, biri video  çeken bir arkadaşım diğeri de fotoğraf çeken bir arkadaşım, şimdi ankaradayım, izmirdeki kadar imkanım yok burda ama ben yine 3 kişi gelirim, yine biri fotoğraf çeker diğeri video çeker ;)

ismail abi; bu buluşma büyük buluşma değil de her ilde ayrı ayrı buluşma değilmiydi?
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #131 : Şubat 25, 2009, 16:39:19 »
   Aynen öyle Türkay.İsmail hocam ilerisi için önerdiği buluşma.Aslında dediği çokta mantıklı.Olmaması içinde hiç bir neden yok.Kalabalık gidilince hep beraber tatil yapılır.Neyse Ankarada ne durumdayız.İki gündür bağlanamıyorum...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #132 : Şubat 25, 2009, 16:48:00 »
   Aynen öyle Türkay.İsmail hocam ilerisi için önerdiği buluşma.Aslında dediği çokta mantıklı.Olmaması içinde hiç bir neden yok.Kalabalık gidilince hep beraber tatil yapılır.Neyse Ankarada ne durumdayız.İki gündür bağlanamıyorum...
Özcan abi büyük buluşma yazın olsun, ben İzmirde olayım da İzmiri organize etmeye çalışayım, Ankara maaşallah organize olabiliyor senin sayende..yazın olsun, yatılı olsun ve lütfen deniz kenarı olsun :) hatta büyük buluşma için Çeşme çok da uygun bir seçim olabilir, yani istanbuldan, ankaradan antalyadan kocaelinden gelcekleri düşününce deniz kenarı buluşma için mantıklı geldi bana, bodrum, antalya vs uzak olcak gibi, izmir tam orta gibi geliyor bana deniz kenarı buluşma için..neyse bu sonra konuşulur önce 8 martı organize etmek var, ankara çok iyi gidiyor özcan abi, ama istanbulda tık yok, izmir yine öyle tık yok.. bence ayrı konular açmalıyız millet türkiye buluşması diye görüp girip okumuyor bile, ayrı şehirleri ayrı ayrı organize edelim
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #133 : Şubat 25, 2009, 17:12:09 »
Bilemem artık Türkay.Organize olsunda şehir adlarıyla olsun.Farketmez benim için

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #134 : Şubat 25, 2009, 22:14:16 »
Emre İstanbul başlığını ben açtım.İzmitide açacaktım ama son anda aklıma geldin.Bu konuyu açma şerefini sana bahşediyorum.Hadi göster kendini

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #135 : Şubat 25, 2009, 23:17:47 »
Özcan abi yorumlarınızı okudum, hak veriyorum ve kararınıza saygı duyarak bana bıraktığınız bu görevi yerine getirmek için tuşlara davranıyorum.

Hayde bre üyelerr!!   :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #136 : Şubat 25, 2009, 23:26:21 »
Özcan abi yorumlarınızı okudum, hak veriyorum ve kararınıza saygı duyarak bana bıraktığınız bu görevi yerine getirmek için tuşlara davranıyorum.
Hayde bre üyelerr!!   :)
  Hayde hak getire.Allah yardımcın olsun,arkandayız Emre...Göster kendini hayde bre pehlivan (hatlar karıştı galiba) :)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #137 : Şubat 26, 2009, 11:10:56 »
    Büyük buluşma olursa Ankara'da olur bence. Öyle Çeşme'ye, Erzurum'dan, Trabzon'dan, yani doğu illerinden kimse gelmze. Çok uzak. Trabzon'dan 24 saat yol Çeşme. Maksat buluşup tanışmak, kaynaşmak, muhabbet etmek vs olsun. Tatil ayrı bi şey :)

Ayrıca bu Türkiye geneli buluşmayı ben yanlış anlamışım. Her il aynı tarihte kendi bünyesinde toplanıyo sanırım. E benim buluşmaya'da ben tek başıma giderim artık. Ama yinede bi konu açayım. Bakalım yeni üyelerden varmı kimse? :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #138 : Şubat 26, 2009, 12:37:02 »
8 mart olsun ist. da çok iyi olur ;)

ANGELLLL...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #139 : Şubat 26, 2009, 13:19:52 »
öyle zaten ismail kurtuluş ;) 8 martta toplanıyor her il