Gönderen Konu: Philips Diamond Vision 5000k  (Okunma sayısı 16707 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Ynt: Philips Diamond Vision 5000k
« Yanıtla #60 : Eylül 11, 2016, 23:09:02 »
Photon nerenin firması?
THE END

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Eylül 11, 2016, 23:09:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 13000
  • Model Yılı: '15
  • 43 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Eylül 12, 2016, 09:37:36 »
Photon nerenin firması?
Bildiğim kadarıyla Photon'u da Philips üretiyor, demekki Hollanda malı.
Ama kullanıcı yorumlarını okuyun, youtube'dan videolara bakın, bir de bu Yusuf Çalık diye bir adam var sanırım Photon Türkiye bayisi, facebook'tan takip edin ve yaptığı işleri görün derim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #62 : Eylül 12, 2016, 10:08:09 »
Ama kullanıcı yorumlarını okuyun, youtube'dan videolara bakın, bir de bu Yusuf Çalık diye bir adam var sanırım Photon Türkiye bayisi, facebook'tan takip edin ve yaptığı işleri görün derim.

Hiç yabancı kaynak bulamayınca acaba dedim Çin malı ürünler de allayıp pullayıp ambalajlarla bize mi satıyorlar dedim  :rofl:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 43 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Eylül 12, 2016, 13:10:01 »
Hiç yabancı kaynak bulamayınca acaba dedim Çin malı ürünler de allayıp pullayıp ambalajlarla bize mi satıyorlar dedim  :rofl:
Ahahaha  :rofl:
Bu arada sahteleri de var piyasada hem de bol miktarda. Aman alırken fiyatı ucuz olanını tercih etmeyin. Bir çift ampul en az 250 TL (Orijinali) 70 - 80 TL'ye satılanları da var, onlardan uzak durun. LED aydınlatmada benim gördüğüm kadarıyla en iyi işi Photon yapıyor. Nasipse alıp deneyeceğim, sonra yine deneyimlerimi sizinle paylaşırım  :tamam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #64 : Eylül 12, 2016, 13:37:35 »
Ahahaha  :rofl:
Bu arada sahteleri de var piyasada hem de bol miktarda. Aman alırken fiyatı ucuz olanını tercih etmeyin. Bir çift ampul en az 250 TL (Orijinali) 70 - 80 TL'ye satılanları da var, onlardan uzak durun. LED aydınlatmada benim gördüğüm kadarıyla en iyi işi Photon yapıyor. Nasipse alıp deneyeceğim, sonra yine deneyimlerimi sizinle paylaşırım  :tamam:

Hocam çakallık bitmez, adamlar ucuz söylemeyip pahalıya satıyorlar çakma sanmasınlar diye  :rofl: dikkat etmek lazım.  Bu arada cidden yabancı bir site varmı orjinal bu photon sitesinin   :wacko: nerede baksam photonturkey çıkıyor
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Eylül 12, 2016, 15:18:00 »

Murat abi hepsi senin dediğin gibi :)
Çinde ucuza üretilip satılan ledleri allı pullu paketleyip satıyorlar. Bu kadar büyük bi firma ise T20 7440-7443 led niye yok ellerinde? Philipsin var :)

Philipsin yan ürünü fln hepsi hikaye kısacası
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #66 : Eylül 12, 2016, 16:23:42 »
Çinde ucuza üretilip satılan ledleri allı pullu paketleyip satıyorlar. Bu kadar büyük bi firma ise T20 7440-7443 led niye yok ellerinde? Philipsin var :)

Sen diyorsan doğrudur o zaman Kaan  :tamam: bende kıllandım biraz da ondan sordum.  Forumda da baya alıcısı var bu photonun  :wacko:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 4400
  • 24 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Eylül 13, 2016, 16:27:19 »
Dün akşam sayfayi göz gezdirdim son olarak bizim Corollalara Led Xenon uygulamışlar harika olmuş almayı düşünüyorum.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Toyota Corolla 1.6 Advance Multidrive S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 43 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Eylül 13, 2016, 16:32:50 »
Dün akşam sayfayi göz gezdirdim son olarak bizim Corollalara Led Xenon uygulamışlar harika olmuş almayı düşünüyorum.

Aynen dostum ben de bayıldım set olarak satılanı var iç dış tüm apulleri beyaz led'e çeviriyor. Ben de onu düşünüyorum. :tamam:

Mesaj Birleştirildi: Eylül 13, 2016, 21:45:09

Hocam şöyle bir küçük link atıyorum, boş vaktinizde incelerseniz biraz daha merak giderir belki. Philips'ten bağımsızmış bu arada yanlışımı düzelteyim, Almanya menşei...

http://www.photonauto.de/en/index.php/en/

Mesaj Birleştirildi: Eylül 13, 2016, 21:52:33

http://www.photonturkey.com/t20-dipsiz

T20 LED var sitede Kaan gözden kaçırdın sanırım. T20 duy tipidir, 7440 serisi başka bir markanın model numarası. Photon'da olmaması normal.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 32000
  • Model Yılı: '14
  • 74 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #69 : Eylül 14, 2016, 14:01:36 »
Arkadaslar uzun suredir hepsiburada ve n11 gibi sitelerde kisa farlar icin philips diamond vision h16 farlardan ariyorum ama bulamadim. Acaba bu ampulleri alanlar nereden tedarik etti? Link vs. verebilir misiniz?
1.Renault Clio 1.2 16V Authentique (2005), 2.VW Golf 1.6 16V fsi Goal (2007), 3.Renault Megane Sedan 1.5 dci Extreme (2008), 4.Seat Leon 1.6 tdi Style (2011), 5.Toyota Corolla 1.4 d4-d Advance (2014)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 43 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Eylül 14, 2016, 16:24:13 »
Arkadaslar uzun suredir hepsiburada ve n11 gibi sitelerde kisa farlar icin philips diamond vision h16 farlardan ariyorum ama bulamadim. Acaba bu ampulleri alanlar nereden tedarik etti? Link vs. verebilir misiniz?
http://www.photonturkey.com/photon-h16-diamond-vision-5000k-xenon-effect-ph5516dv

Bunu kullanmanı öneririm.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 32000
  • 74 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #71 : Eylül 14, 2016, 19:35:35 »
Philips olarak var mi acaba?
1.Renault Clio 1.2 16V Authentique (2005), 2.VW Golf 1.6 16V fsi Goal (2007), 3.Renault Megane Sedan 1.5 dci Extreme (2008), 4.Seat Leon 1.6 tdi Style (2011), 5.Toyota Corolla 1.4 d4-d Advance (2014)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 43 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #72 : Eylül 14, 2016, 20:17:26 »
Philips olarak var mi acaba?
Philips konusunda bilgim yok hocam ama photon'un kalitesinden şüphelenmenize gerek yok. Alman malı orijinal bir ürün. Youtube'da videolarını bulabilirsiniz, uygulanan araçların videoları var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 24 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #73 : Eylül 15, 2016, 00:10:40 »
Philips konusunda bilgim yok hocam ama photon'un kalitesinden şüphelenmenize gerek yok. Alman malı orijinal bir ürün. Youtube'da videolarını bulabilirsiniz, uygulanan araçların videoları var.
Bugün uzun kısa icin fiyat aldim 570 tl tuttu led xenonlar acaba daha uyguna bulabilirmiyiz çok hoşuma gitti ayrıca garantiside var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #74 : Eylül 15, 2016, 00:34:52 »
Almanya sitesi TÜRKİYE sitesinden daha kapsamsız  :wacko:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 130000
  • 506 kere teşekkür etti
  • 898 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #75 : Eylül 15, 2016, 12:26:52 »
Anlaşılan biraz Philips-Photon markası arasında karmaşa doğmuş.

Yazacağım bilgiler hem benim kendi araştırmam hemde Philips Elektronik Türkiye Distr.Firmasının satış müdürü olan kişiden telefondan aldığım bilgilerdir.

1-Esas üretici ve teknoloji patenti sahibi Philipstir.
2-Philips dünya üzerinde otomotiv elektroniği pazarını Avrupa-Orta Doğu-Uzak Doğu-Asya-Afrika Pazarı olarak 5'e ayırıyor.
Ayrıca bizlerin sandığı gibi Philips markası artık otomotiv sektöründe çokda fazla ürünü bulunmuyor.
3-Photon diye bir marka yok aslında,tamamen ticari isim değişikliği.Philips kendi teknoloji patentlerini(örneğin araç içi ledlerinde vibrasyon önleyici led teknolojisi ile ledlerin ömrünü uzatıyor) özellikle Çin gibi taklit yeteneğinin çok yüksek olduğu pazarlara sokmak istemiyor.Bu nedenle başka bir şirket adı altında fason olarak ürettiriyor,tabiki kaliteyi düşürüyor burdaki üretimlerde.
4-Photon markası en başta Uzak Doğu-Afrika-Orta doğu ülkelerine hitap etmesi için kurulmuşken sonrasında,ucuz üretim ve düşük kar marjıyla hareket edince Avrupa ve Asya pazarınada girmek durumunda kalmış.
5-Bildiğim kadarıyla şu anda philipsin nerdeyse tüm otomotiv ürünlerinin karşılığı hatta dahada fazlası Photonda mevcut.
6-Ucuz üretim ve düşük kalite politikasından dolayı Philips markası artık bir çok ürününü Çin üzerinden daha düşük kalitede Photon markası adı altında ürettiriyor.
Malesef bunlarında birçoğunun doğru düzgün kalite kontrolü bile yapılmıyor.
ucuzmuydu evet ucuzdu ancak şu anda bu avantajını yitirmiş malesef.
Philips ise halen orjinal ürünlerini Japonya,bir kısmını Almanya,Hollanda ve İngiltere üzerinden üretim yapıyor.

Peki Philips ne mi üretiyor sorusunun cevabı burada yatıyor!

http://www.philips.co.uk/c-m/consumer-products

Philipsin kalitesinden bir kaç örnek vereyim!
-Kendi aracımdaki Almanya'dan alıp @Ahmet Güve (8047)  ve @Kaan Kara (29002)'nın montajını yaptığı Philips Daylight Ledlerin ağırlıkları ve soğutma plakalarının kalınlığı.(Aynı ürün Photonda bildiğim kadarıyla Türkiye'ye gelmeye başladı ve ürünü kendimde Yalaz Oto'da baktım,ağırlık malesef çok daha hafif ve soğutma plakaları daha önce)
-Kendi evimin salonunda 5 yıldır kullandığım 46' Philips 9607 modeli Amblight modeli LED Tv'nin televizyonu çepeçevre saran LED lambaları.
-Kendi aracıma Japonya üzerinden aldığım Philips Ön Led Sinyaller(Made İn Japon)
-Kendi aracıma Yalaz Otodan aldığım Philips Arka Led Sİnyaller(Made İn Germany)

Orjinal ürün her zaman belli ediyor kendisini.Pahalımı evet biraz daha pahalı.

Kendi aracıma arak plakalıklara led almıştım Photon marka.Osram led o zaman çifti 45 tl iken Photon marka led çifti 20 tl idi.
Ucuz olanı aldım 4 ay sonra patladı.
Gittim bir daha para verip Osram aldım.Sonuç-->1,5 sene oldu halen devam ediyor maşallah.
Birazda şans işi tabiki,eminim 3 yıldır sorunsuzca Photon kullanan üyelerde vardır forumda  :saygi:

Ancak ben bu saatten sonra kimseye ne Photon öneririm ne de kendim alırım  :DUR:

Şuda bir gerçekki bizlerin üzerinde Philips Logolu aldığım ürünlerin kaçı acaba gerçek Philips?
orasıda ayrı bir muamma!
Gözünü açtın doğdun dediler,gözünü kapattın öldü dediler,bu ikisi arasındaki göz açıp kapamaya ise ömür dediler.(Hz.Mevlana)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Eylül 15, 2016, 12:49:33 »
İbrahim bey 570 tl çok fazla bi rakam. Üstüne 150-200 ekleyin Bi-xenon yaptırın bari yolu görürsünüz. Fiyatları bu kadar yükseltenler markanın Türkiye adı altında bi dükkan açıp satılmasından kaynaklı. O iki ürünün fiyatı taş çatlasın 300 tl eder belki. Çok kaliteli bi marka gibi lanse edilmesi biraz şov bence.
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 130000
  • 506 kere teşekkür etti
  • 898 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #77 : Eylül 15, 2016, 13:20:54 »
Benden bir tavsiye.
Eğer bir otomotiv aydınlatma ürününün gerçek Philips olup olmadığını anlamak istiyorsanız ürün kutusunun içinden dörde yada sekize katlanmış şekilde saman sayfa veya beyaz sayfalı 32 dile tercüme kılavuz çıkıyorsa ve bu kılavuzun en arka sayfasında Garanti Belgesi varsa o ürün birer bir Philips fabrikalarından çıkmış orjinal üründür.

Mesela bizim araçların kısa farlarına aldığımız Philips 4300K Xenonlar.
Balastları Made İn Germany ampuller Made İn China ee kılavuz nerdeee?
Yok tabiki!
Onun yerine Türkiye Philips Yazılı iki sayfalık garanti belgesi diye verdikleri şey.
İşte bunlarda Philipsin Fason Üretimi olan şeyler.
Garanti varmı?
Var ama Fason Philips yani eşdeğeri Photon işte!
Zaten şu anda satış kutuları ambalajları dahi nerdeyse bire bir aynı olmuş :olmamış:
Şu anda bir sorun varmı Xenonlarda yok orası ayrı konu!
Gözünü açtın doğdun dediler,gözünü kapattın öldü dediler,bu ikisi arasındaki göz açıp kapamaya ise ömür dediler.(Hz.Mevlana)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3162 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #78 : Eylül 15, 2016, 15:25:08 »
100 tl ye 4300k forza xenon alın geçin işte, merceğiniz varsa aydınlatma çok artıyor. 400-500 tl veresiye kadar 4-5 tane xenon kit alırsınız, her biri 2 sene gitse ....
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 24 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #79 : Eylül 15, 2016, 22:59:30 »
İbrahim bey 570 tl çok fazla bi rakam. Üstüne 150-200 ekleyin Bi-xenon yaptırın bari yolu görürsünüz. Fiyatları bu kadar yükseltenler markanın Türkiye adı altında bi dükkan açıp satılmasından kaynaklı. O iki ürünün fiyatı taş çatlasın 300 tl eder belki. Çok kaliteli bi marka gibi lanse edilmesi biraz şov bence.
Öneriniz için teşekkür ederim.Peki bana tavsiye edebileceğiniz kısa ve uzunlar için aydinlatmasi güzel sellektor se simsek etkisi yaratacak kaliteli f/p ürünü varmı?