0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaslar bu phılıps dıamond vısıon muayeneden gecer mı yoksa bekleyım mı ılla.Bir de sisler icin gene en ıyı beyaz ampul dıamond vısıon mıdır ? hb4 sisler hb3 kısalar
arkadaslar bende ampul alayim diyordumda karar veremedim.Osram kisa omurlu philips lee aydinlatmiyor .mtec ampuller var hepsi burada onlar nasıldır ondan mi alsamLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ge mega ultra 120 ile yorumlar iyi.philip extreme vision aydunlatma daha iyi diyorlsr.ama piyasada sahte cokmus.bir ampul bile alamiyoruz vallaLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bi iyi diyolar bi kötü diyorlar napcagımı sasırdım arkadas.Benım anlamadıgım nokta şu normal sarı halojen kuru havada gece vakti 5x aydınlatsın. Mesela dıamond vısıon aynı sartlarda 5x aydınlatmıyor mu ? Gozle gorur bı dusus mu var ? Yoksa bu dusus sadece yagmurlu havada mı ?
Evet yunus bey görüş alanini kimseye zarar vermeden biraz artırmak.Bosch plus 90 ve 120 ler bunun icin güzel ampül.Internette cogu araba formunda kullanicilar bosch tan cok memnun.Philips diamond vision ve diger serileri osram nb unlimited in görüş alani ve kullanim ömru begenilmiyor.philips eextreme vision 130 begeniliyor.Ve boshc plus 90 120 serileri.ama onlarinda dediginiz gibi h1 h4 h7 serileri var.hb4 hb3 serisi hiç yok.Bu yüzden bende kararsiz kaldim.Herhalde diamond vision alacagim gibi.Ama ge mega ultra 120 de seçenekler arasinda var.bakalim karar verirsem alacagim birtanesiXenon larida farların merceksiz olusu ve diger kullanicilari rahatsiz etmemek icin tercih etmiyorum.Zaten yuksek kelvin degerlerini almazdim maksimum 4300 5000 kelvin.Yüksek kelvin merceksiz farlarda karsiyi anlik da olsa görüşü sifira indiriryor.Tehlike arz ediyorForumda philips diamond visionhb4 kullanan varsa yorumu cok iyi olurdu.Sanki bir yeni kasa corolla kullanixisi arkadas almis cok begenmemistir.ustundeki halojen sari ampuller daha güçlü idi.Benim gösteriş olarak bir beklentim yok.benim ve karsi tarafin sürüş emniyetini tehlikeye dusurmeyecek ayni zamanda görüş mesafesine olumlu katkı yapacak bir ampul bakıyorum.Fiyatı cokta onemli degilLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi