0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yağışlı ve sisli havalarda kullanma fırsatı olmadı o yüzden bilmiyorum ama normal havalarda sarılara göre daha iyi aydınlatıyor. Bu taktığım ampüllerde halojen ampül zaten Mesaj Birleştirildi: Mayıs 27, 2016, 14:49:53
Hayırlı olsun bende Photon 5000k alıp takmıştım hiç memnun kalmadımGörünüş olarak çok güzel duruyor ama aydınlatma olarak ışığı çok dağıtıyor gece uzun yola sık çıkıyorsanız görüşünüzü engelleyebilir
Görüş açısından kuru havada bir sorun oluşturmaz.Çakma xenon takmak isteyen herkesi bu tip ampüllerden almaya yönlendiriyorum. Hayırlı olsun şimdiden.
Arkadaşlar tekrardan merhaba. Bugün araca ampulleri taktım ilk izlenimlerim şunlar;1- Fabrika Çıkışlı Sarı Holojenlere göre biraz daha zayıf.2- Aracın dışından bakıldığında farlar beyaz fakat yola yansıyan ışık tam beyaz degil biraz sarımsı - yeşilimsi gibi duruyor.Sol Taraf : Philips Diamond Vision 5000k. Sağ taraf fabrika çıkışlı holojen.Sağ Sol Philips Diamond Vision
deneme şansın olsaydı bir tarafa phillps diamond bir tarafa osram nightbreaker unlimited takıp farklarını kıyaslardın, bende osram var sanki phillps ten daha parlak yanıyor
photon aldim h7 5000k veya 6000k olmasi lazin parklarada beyaz led taktim çok güzel oldu sari ampullerin cok kotu durdugunu simdi anladimGT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fotoları gorebılırmıyım merak ettım kısa uzun park dahıl
Halojen aglatmıs gıbı. Xenon sart ya ampul falan hıkaye bence