Yağışlı ve sisli havalarda kullanma fırsatı olmadı o yüzden bilmiyorum ama normal havalarda sarılara göre daha iyi aydınlatıyor. Bu taktığım ampüllerde halojen ampül zaten
Mesaj Birleştirildi: 27 May, 2016 14:49
Bu ısınma muhabbeti nasil oluyor. Xenon gibi ilk acildiginda renk mi degistiriyor. Ampullerin isinmasi zaman aliyor mu?
hayır, halojenlerde öyle birşey olmaz. Xenondaki gibi zamanla renk değiştirme de olmaz.
İlk açılışta mavimsi kısa bir süre sonda 5 dakika içinde beyaza dönüyor tabi bu Philips diamond vision için geçerli diğerlerini bilmiyorum
Hocam fotolara baktın mı bilmiyorum ama orada uzun kısa ampillerin akşam çekilmiş fotolar var birde gündüz çekilen foto var gündüz çekilen foto farı açıp hemen çektim akşamki fotolar ise uzun süre yanılıyken çekildi
Orda bir gariplik var, ben öyle bir renk değişimi olduğunu hatırlamıyorum (arabayı gece kullanmayalı baya oldu).
Fotolar açık ve net Alper bey
Hayırlı olsun bende Photon 5000k alıp takmıştım hiç memnun kalmadım
Görünüş olarak çok güzel duruyor ama aydınlatma olarak ışığı çok dağıtıyor gece uzun yola sık çıkıyorsanız görüşünüzü engelleyebilir
Görüş açısından kuru havada bir sorun oluşturmaz.Çakma xenon takmak isteyen herkesi bu tip ampüllerden almaya yönlendiriyorum. Hayırlı olsun şimdiden.
Arkadaşlar tekrardan merhaba. Bugün araca ampulleri taktım ilk izlenimlerim şunlar;
1- Fabrika Çıkışlı Sarı Holojenlere göre biraz daha zayıf.
2- Aracın dışından bakıldığında farlar beyaz fakat yola yansıyan ışık tam beyaz degil biraz sarımsı - yeşilimsi gibi duruyor.
Sol Taraf : Philips Diamond Vision 5000k. Sağ taraf fabrika çıkışlı holojen.

Sağ Sol Philips Diamond Vision

Halojen aglatmıs gıbı. Xenon sart ya ampul falan hıkaye bence
deneme şansın olsaydı bir tarafa phillps diamond bir tarafa osram nightbreaker unlimited takıp farklarını kıyaslardın, bende osram var sanki phillps ten daha parlak yanıyor
photon aldim h7 5000k veya 6000k olmasi lazin parklarada beyaz led taktim çok güzel oldu sari ampullerin cok kotu durdugunu simdi anladim
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
photon aldim h7 5000k veya 6000k olmasi lazin parklarada beyaz led taktim çok güzel oldu sari ampullerin cok kotu durdugunu simdi anladim
Fotoları gorebılırmıyım merak ettım kısa uzun park dahıl
Fotoları gorebılırmıyım merak ettım kısa uzun park dahıl
akşam cikarsam çekerim parklara beyaz led takildi tanesi 10 tl idi normal farlara h7 photon takildi 70 tl idi buda uzunlari sari biraktim yagisli havalarda iyi olmuyormus sanirim beyaz
aracın evet orjinal kısa ve uzunları hem sarıya çalıyor hemde görüş açısından çok verimli değil, zaten benim ampülleri değiştirmemdeki en büyük etken gündüz farının led beyaz olması farı yaktığın zaman yamalı bohça gibi duruyordu biri beyaz biri sarımsı şimdi iyi oldu en azından ikiside aynı tonda yanıyor hemde daha iyi aydınlatıyor
deneme şansın olsaydı bir tarafa phillps diamond bir tarafa osram nightbreaker unlimited takıp farklarını kıyaslardın, bende osram var sanki phillps ten daha parlak yanıyor
Osram nightbreaker performans serisi bir ampüldür ve renk ısısı 4300k'dır.
Philips diamond vision klasik bir boyalı ampüldür ve renk ısısı 5000k'dır.
Osramın bahsettiğiniz serisinin philips tarafındaki rakibi philips extreme vision serisidir.
Nightbreaker'in diamond vision'dan daha yüksek performans göstermesinin sebebi budur.
Mesaj Birleştirildi: 22 Haz, 2016 15:26
Halojen aglatmıs gıbı. Xenon sart ya ampul falan hıkaye bence
Xenon şart mı ? Far tası halojen için tasarlanmış bir araca halojen dışında hiç bir ampül takılmaması gerekmektedir.Hem trafik hem araç sağlığı için.
Aracınızı önemsemiyorsanız bile trafiği önemsemenizi şiddetle tavsiye ederim.
Mesaj Birleştirildi: 22 Haz, 2016 15:27
Bence oldukça başarılı bir görünüş yakalamışsınız.
Ayrıca sizi
çakma xenon kullanmadığınız için canı gönülden tebrik ediyorum.
arkadaslar bende ampul alayim diyordumda karar veremedim.Osram kisa omurlu philips lee aydinlatmiyor .mtec ampuller var hepsi burada onlar nasıldır ondan mi alsam
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi