0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim taktığım xtreme değil Philips diamond vision Sent from my iPhone using Tapatalk
Xtreme vision lafı da geçmiş ondan bahsettim... Diamond vision nasıl peki? Beyazlık var mı? Fotolarda var görünüyor ama dediğim gibi xtreme vision fotoları yanılttı bizi...SM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende osram night braker unlimited taktım kısa ve uzunlara tam bembeyaz değil ama ışık kalitesi ve sis/yağmur havalarda daha iyi sonuç verdi, extreme serisi daha beyaz ancak ömür olarak sanırım daha düşük
Foto orjinal kendi arabamın tamamen beyaz yanıyor ilk yaktığın Zaman mavimsi ısınınca tamamen beyaz oluyor buda gündüz çekimi burda mavimsi ısınmamış haliSent from my iPhone using Tapatalk
Kısa ve uzunlara taktım çok memnunum. Mercek olsaydı xenon takardım mercek olmadığı için bunu taktım.Biliyorsunuz mercek olmazsa xenon karşıdakini kör ediyor
Hocam yani xenonlardaki gibi rengi degisiyor mu ilk actiginizda isinincaMesaj Birleştirildi: Mayıs 27, 2016, 11:57:49Hocam fabrika çıkışlı holojenlere göre daha mı güzel aydınlatıyor?İlk açıldığında fotodaki gibi mavimsi oluyor daha sonda beyaza dönüyor